Jill
Jill Thuis 28 mrt 2019

Groter wonen? Met deze tips lukt het wel

Misschien woon je wel al in je droomhuis, maar heeft de jongste telg van je gezin ervoor gezorgd dat dat huis toch iets te krap wordt. Wil je graag groter wonen, maar beschik je niet over een groter budget? Zo lukt het wel.

Geheime schatkist

Tenzij je nog een goed verborgen pot goud op zolder hebt staan, zul je je geld toch echt ergens anders moeten zoeken. Of je er nu voor kiest om verbouwingen in je huidige woonst door te voeren of op zoek te gaan naar een nieuw nestje: er is voor iedereen wel een optie om geld bij de bank te lenen.

Het is een kwestie van de juiste lening te vinden op jouw maat. Daar kan hypotheek.winkel je bij helpen, want zij zijn – in tegenstelling tot de meesten – helemaal thuis in de wereld van leningen en alle dingen die daarbij komen kijken.

hypotheek.winkel

Hypotheek.winkel

In hypotheek.winkel nemen ze je bij de hand om een geschikte lening te vinden. Ze nemen jouw situatie in overweging en vergelijken op basis daarvan verschillende opties van hypothecaire leningen bij 25 verschillende banken. Want wat ben je met een rentevoet van 0,10% minder als je brandverzekering dan twee keer zo duur blijkt te zijn?

Die objectieve raad leggen ze je dan aan je voor zodat jij de eindbeslissing kunt nemen zonder achteraf te ontdekken dat je toch wat meer had kunnen lenen als je bij die andere bank had geleend. Want hypotheek.winkel kijkt samen met jou ook naar het potentiële maximumbedrag dat je kan lenen. Kwestie van groter te dromen dan je voor mogelijk had gehouden!

Met andere woorden, zij verzamelen de informatie en adviseren, jij hakt de knoop door. Je zult verbaasd zijn over hoeveel meer opties je plots hebt.

hypotheek.winkel

Met die gespaarde tijd kun jij alvast dromen van die nieuwe kinderkamer, het fornuis voor in de keuken uitkiezen en leuke gordijnen zoeken voor in de woonkamer. Over de vergoeding van hypotheek.winkel hoef je je trouwens ook al geen zorgen te maken, want er zijn helemaal geen kosten.

Neem zeker een kijkje op hypotheek.winkel als jij ook groter wilt wonen, maar daar (zogezegd nog) niet het budget voor hebt. In erg veel gevallen kan je namelijk al veel meer dan je zelf denkt.

In samenwerking met hypotheek.winkel

Reageer op artikel:
Groter wonen? Met deze tips lukt het wel
Sluiten