Paulien
Paulien Thuis 18 dec 2018

Wij hebben het perfecte kerstcadeau voor jouw kind nu al gevonden

Het perfecte kerstcadeau vinden voor jouw kind is niet altijd gemakkelijk. Zeker als Sinterklaas al alles heeft gebracht op haar lijstje. Maar wij hebben nu al het perfecte kerstcadeau voor jouw kind gevonden. Ja, echt specifiek jouw kind. Hoe dat kan? Vraag dat maar aan Wonderbly.

Wat een pech, mijn naam is weg

Wonderbly maakt geweldig leuke kinderboeken. En dat zijn geen gewone boeken. Zo gaat het boek ‘Wat een pech, mijn naam is weg’ over een kind dat op een dag wakker wordt een geen naam meer heeft. Het begin van een heuse zoektocht. Een leeuw geeft hem de eerste letter van zijn naam, de L. Een UFO geeft hem de U, een kameleon de K, een Aardvarken de A en een struisvogel de S. Heel leuk voor jongetjes die Lukas heten, zal je nu denken. Maar je kan dit boek helemaal personaliseren.

Het verhaal is ook leuk opgebouwd zodat je kleintje pas op het einde doorheeft dat het verhaal over hem gaat. Wij weten nu al dat die blik de 25 euro meer dan waard is.

Een boek voor elke gelegenheid

Wonderbly heeft verschillende verhalen die je kan personaliseren. Zo is er een heus kerstverhaal waar je maar liefst 8 familieleden in het boek kan schrijven. Er is ook een verjaardagsboek waar je kleintje de hoofdrol speelt. Je kan er zelfs een persoonlijke verjaardagswens aan toevoegen en de personages zijn voor elke geboortemaand anders.

Als je een gepersonaliseerd boek bestelt, kan je al een preview bekijken voor je betaalt. Je kan kiezen tussen een zachte en hard kaft en het duurt ongeveer een weekje om het boek te maken en het bij jou onder de kerstboom te krijgen. Je hebt dus nog tijd om te spelen met alle mogelijkheden. Laat ons weten hoe leuk jouw kleintje het vindt om over zichzelf te lezen.

Waarom kinderen steeds hetzelfde boek willen lezen

Reageer op artikel:
Wij hebben het perfecte kerstcadeau voor jouw kind nu al gevonden
Sluiten