Jill
Jill Thuis 17 apr 2018

Horrorverhaal: dit kind jaagt je de stuipen op het lijf met zijn ‘It’ referentie

Heb je ooit de film ‘It’ gezien? Dan zal dit verhaal van een kind je tot in je dromen (lees: nachtmerries) achtervolgen.

It

‘It’ is een horrorfilm waarin een clown (wie anders?) heel wat terreur zaait. Pennywise, de dansende clown, ontvoert zeven kinderen, waaronder Georgie.

Hoe Georgie verdwijnt? Hij wordt naar het riool gelokt, zijn armen worden eraf gescheurd en hij wordt meegesleurd door de clown. Eng? Ja, doodeng.

Kind jaagt je de stuipen op het lijf

Beeld je nu in dat je kind, die nog nooit van de film heeft gehoord, laat staan ‘m gezien heeft, voorbij het afvoerputje van de lavabo loopt en zegt: ‘Hey Georgie.’

Dat is misschien nog wel enger. Het overkwam @BrontoBriWild.

Met klamme handen en knikkende knieën ging ze tegen beter weten in richting de lavabo. Ze keek in het afvoerputje en zag … Peppa’s kleine broertje, Georgie, die in het putje was gevallen.

Reacties

Twitter schoot – samen met de mama in kwestie, Bri – helemaal in paniek. Het bericht werd op vier dagen tijd maar liefst 179.000 keer gedeeld en het kreeg al 600.000 hartjes.

Bri wordt geprezen om haar moed. Veel moeders geven toe dat ze het zelf geen kijkje zouden durven nemen hebben.

En voor zij die zich zorgen maken: George is gered.

Hoewel Bryan voor de zekerheid het huis toch maar zou platbranden. Gewoon om zeker te zijn.

Dit verhaal kende een logische verklaring. Maar soms is die logica ver zoek, zoals bijvoorbeeld bij deze doodenge verhalen van kinderen

Reageer op artikel:
Horrorverhaal: dit kind jaagt je de stuipen op het lijf met zijn ‘It’ referentie
Sluiten