Jill
Jill Thuis 14 aug 2019

Zit jouw puber op hotel mama? Dan heb jij deze gadgets nodig

Jij doet de was, maakt eten, houdt het huis proper. En je puber? Die loopt binnen en buiten alsof ‘ie op hotel is. Meestal is dat geen probleem voor jou, maar soms ben je het even beu. Dan komen deze gadgets helemaal als geroepen om die boodschap aan je puber door te geven. Hoewel je stiekem ook gewoon blij mag zijn dat je kinderen zich zo thuis voelen bij jou.

Deurmat

Ten eerste heb je een deurmat nodig waar je puber zijn voeten aan kan vegen. En wat is er leuker dan een proper huis dankzij zo’n deurmat? Een deurmat met een leuk opschrift die voor dat propere huis zorgt.

De onderstaande deurmat past helemaal bij jou. Want geef maar toe: jij verdient vijf sterren en je deuren staan 24/7 open voor die lieve puber van je.
deurmat hotel mama

Keukenprinses

Ben jij heer en meester – of moeten we zeggen dame en meesteres – in de keuken? Dan mag je daar trots op zijn. Deze handdoek met ‘hotel mama’ op past niet alleen bij je deurmat, maar bevestigt ook nog maar eens dat jij alle touwtjes in handen hebt. Zoals het klokje in hotel mama tikt, tikt het nergens.

hotel mama gadget

Beide items kun je kopen op Decovry.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Zit jouw puber op hotel mama? Dan heb jij deze gadgets nodig
Sluiten