Jill
Jill Uit 1 feb 2018

Het perfecte hotel voor kinderen die van spelletjes houden

Ook op reis moet je de kids voortdurend entertainen. Je maakt een strakke planning (die altijd in het honderd loopt) en zoekt de meest kindvriendelijke plekjes uit. Het perfecte hotel voor kinderen die van spelletjes houden? Dat is The Great Escape Lakeside Estate in Florida.

De slaapkamers

Dit prachtige landgoed (dat je trouwens ook in haar geheel kan afhuren) is vooral bijzonder door haar kamerdecoratie. Iedere kamer heeft een ander spel als thema. Zo hebben ze een monopoly-kamer, een pictionary-kamer, een scrabble-kamer, een Dokter Bibber-kamer, … Welk kind wil nu niet in zo’n vertrek slapen? De meeste kamers beschikken trouwens over een dubbel bed, maar ze schuiven met veel liefde een paar bedden bij.

perfecte hotel voor kinderen die van spelletjes houdenperfecte hotel voor kinderen die van spelletjes houden

Activiteiten voor kinderen die van spelletjes houden

‘s Nachts zit je dus al goed, maar wat kan je er overdag doen? Wat dacht je van een grote (vloer)piano waarop je kinderen samen Broeder Jakob kunnen spelen? Of musiceren ze zelfs iets? Perfect mogelijk.

vloer piano voor kinderen die graag spelletjes spelen

Wat je er nog kan doen?

    • Zwemmen in het zwembad, mét kinderbadje, bubbelbad, spa en glijbaan.
    • Levend tafelvoetbal: een mini-veld waar je aan buizen wordt bevestigd, zodat je een poppetje in tafelvoetbal lijkt.
    • Zorben. Je weet wel: rollen in zo’n gigantisch plastieken bal.
    • Arcade-spelletjes
    • Gigantische vier-op-een-rij of schaken
zwembad voor kinderen die van spelletjes houden
bowling hotel voor kinderen die van spelletjes houden

Natuur

Bovenop die leuke aankleding heeft The Great Escape Lakeside Estate nog een grote troef: haar ligging. En die troeven gebruiken ze. Overdag lig je in een hangmat een boek te lezen. ‘s Middags lunch je aan een picknicktafel om in de namiddag op avontuur te gaan in een kano. Het avondmaal maak je zelf klaar in de buitenkeuken. Als afsluiter drink je ‘s avonds een lekkere chocolade melk, zittend op een bankje aan een van de leuke (en veilige) kampvuren verborgen tussen het natuurschoon. En wees gerust: het weer in Florida is een stuk beter (en betrouwbaarder) dan dat in België.

hotel voor kinderen die van spelletjes houden
Reageer op artikel:
Het perfecte hotel voor kinderen die van spelletjes houden
Sluiten