Sharon
Sharon Uit 24 jun 2018

Dit huis in Londen is slechts 2 meter breed (en kost €1,1 miljoen)

Het concept tiny houses wordt alsmaar populairder: klein wonen is niet langer van moetens, maar van willens. Denk daarbij niet alleen aan moderne caravans. Dit huis in Londen is slechts 2,3 meter breed, kost €1,1 miljoen en is prachtig.

Huis in Londen

Het huis is gebouwd om de ruimte tussen twee andere gebouwen op te vullen. Resultaat? Een huis in Londen dat smaller is dan een gemiddelde trein.

In totaal heeft het huis drie verdiepingen en een vloeroppervlakte van 98 vierkante meter. Het staat op dit moment te koop voor € 1,1 miljoen. Andere huizen in dezelfde wijk (Wandsworth) worden gemiddeld voor 4 ton minder verkocht.

De inkomhal

huis in Londen

Als je door de voordeur loopt, kom je eerst in de hal. Dat ziet er nog niet eens zo klein uit! Door de hoge kast tegen de muur wordt er veel opbergruimte gecreëerd.

De keuken

huis in Londen
huis in Londen

Ook de open keuken ziet er ruim en open uit. In het appartement worden veel lichte kleuren gebruikt, want regel nummer een bij huisdecoratie is natuurlijk dat donkere kleuren een ruimte kleiner doet lijken.

De slaapkamers

huis in Londen
huis in Londen

Het tweepersoonsbed is maar 1,60 meter breed. Nadeel: met z’n tweeën in dat bed wordt héét in de zomer. Voordeel: je kunt je voeten in de winter makkelijk warmen aan je lief.

huis in Londen

In het kleine huis is ook ruimte gemaakt voor een bureau. Ook die is weer licht gehouden, maar door de kleurrijke posters geven het de persoonlijkheid die het tot een gezellige thuis maakt.

Wie het huis ook koopt, wij denken dat ze wel wat tips kunnen gebruiken om altijd een schoon huis te hebben, want veel plaats voor rommel is er niet.

Meer foto’s?

Wil je meer foto’s van het huis zien? Bekijk dan vooral even de pagina van de makelaar.

Bron: savills, businessinsider

Reageer op artikel:
Dit huis in Londen is slechts 2 meter breed (en kost €1,1 miljoen)
Sluiten