Kåma Sutra, een boek vol slaapkamertips als ‘doggy style’

Thuis

Soms heb je een promostunt waarvan je denkt: dat is goed gevonden. Wat dacht je van deze Kåma Sutra vol slaapkamertips, zoals Doggy Style, Lotus, Kandelaar, … ?

IKEA deelt Kåma Sutra vol slaapkamertips

De titel ‘Kåma Sutra’ is een woordspeling die uiteraard verwijst naar Kamasutra, oftewel het belangrijkste Indiase leerboek over seksuele handelingen. Maar dan met een typisch Zweedse å zoals we van IKEA gewoon zijn. Zij zitten achter dit nieuwe boekje.

Beetje raar voor een meubelgigant? Het blijft gelukkig maar een woordspeling: de slaapkamertips die IKEA voorziet beperken zich tot het interieur. Met een hoop seks gerelateerde woordgrappen, dat wel.

IKEA beschrijft het boek ‘Kåma Sutra’ als de ultimate guide to bedroom satisfaction (‘de ultieme gids voor tevredenheid in de slaapkamer’). Aan de hand van seksstandjes zoals ‘Lotus’ en ‘Doggy Style’ doe je inspiratie op voor je slaapkamerinterieur.

Doggy Style

Zo staat Doggy Style in Kåma Sutra omschreven als een slaapkamer die comfort biedt aan iedereen, of je nu op twee of vier voeten loopt. Dit dankzij het GODFJORD-bed en het LURVIG-hondenkussen. ‘En als je in een speelse bui bent, plaats dan de KRAGSTA-koffietafel naast je bed voor je tablet, boek, rubberen bal of andere speeltjes’, zo schrijft IKEA met een knipoog.

In totaal vind je negentien slaapkamer-designs maar dan erotisch verwoord. De hoofdstukken in Kåma Sutra zijn geïllustreerd in de stijl van de echte Kamasutra (hebben we van horen zeggen). Het geheel bekijk je in deze PDF. Laat je inspireren! Of ben je meer fan van deze oude IKEA-catalogi die bewijzen dat IKEA steeds dezelfde spullen uitbrengt?