Doe inspiratie op met deze griezelige Halloweencupcakes

Culinair

Of je nu een feestje geeft of niet: Halloweencupcakes zijn altijd een goed idee. Ze zijn lekker en met de juiste decoratie ideaal om gezellig bij een enge film op te eten. Wij zochten de leukste op Instagram om inspiratie op te doen.

Vleermuiscupcakes

Oké, deze zien er misschien niet zo eng uit, maar vleermuiscupcakes zijn wel helemaal in thema. Het beste van al? Je gebruikt er Oreo’s voor. Je leest het goed: Oreo’s op een cupcake.

Spinnenwebcupcakes

Wat is fijner dan een cupcake die er goed uitziet maar niet moeilijk is om te maken? Niet veel als je het ons vraagt.

Zombiecupcakes

Het leukste aan deze cupcakes is dat je er een chocoladecupcake voor nodig hebt, omdat je oppervlakte op grond moet lijken en chocoladecupcakes zijn nu eenmaal bruin. Om het nog geloofwaardiger te maken: een dikke chocoladelaag en hagelslag.

Spookcupcakes

Zeiden we dat de spinnenwebcupcakes makkelijk waren? Dan zijn deze nog eenvoudiger om te maken. Een grote toef topping en vijf ronde chocolaatjes om je spook van een gezicht te voorzien.

View this post on Instagram

Vi ricordate qualche giorno fa nelle stories ho preparato il mio primo dolce della stagione con la zucca: dei cupcakes alla zucca e spezie. Quello che non sapete è che per una volta mi sono portata avanti come le blogger serie fanno, e ho preparato con un mese di anticipo dei dolci perfetti per Halloween trasformando dei semplici cupcakes in dei Ghost cupcakes! 👻 Trovate la ricetta di questi simpaticoni nel link in bio @cakesandco_bakery_lab oppure nella homepage del blog. Buona serata IGers 😉 • • • • • • #colazionetime #passionecolazione #cupcakesofinstagram #cupcakesoftheday #halloweencupcakes #secucinatevoi #cucinatedavoi #cucinandoarte #dolciamericani #thehub_food #huffposttaste #beutifulfood #creativityfood #buongustiaio #foodblogger #goodfood #zucca #pampkincupcake #ghostcupcakes #fuudly #cottoepostatodolci #new_photofood #don_in_cucina #cetortaxte

A post shared by Cakes & Co. Bakery Lab (@cakesandco_bakery_lab) on

Mummiecupcakes

Hoe slordiger, hoe beter. Dat is het motto van deze mummiecupcakes.

Moordcupcakes

Het is even zoeken voor je de decoratieve messen hebt gevonden (in geval van nood plunder je de speelgoeddoos van zoon- of dochterlief), maar het vooruitzicht van een redvelvetcupcake maakt veel goed, toch?

Pompoencupcakes

Fan van marsepein? Dan zijn deze pompoencupcakes jouw cup of tea. Je rolt simpelweg bolletjes van oranje marsepein, drukt ze een beetje plat en kerft er met een mes enkele strepen in. Nu nog wat groen marsepein om het loof van de vrucht te maken en je kunt je pompoen op je cupcake leggen.