De trends voor trouwjurken in 2019? Dit Instagram-account weet raad

Body & beauty

Verzamel je vriendinnen en bereid je voor op de nodige ‘oooh’ en ‘aaah’, want we verzamelden de mooiste trouwjurken voor je. Stap je volgend jaar in het huwelijksbootje? Dan zijn dit de trends voor trouwjurken in 2019. 

Inspiratie voor trouwjurken

Ben je er klaar voor? Hier komen enkele beelden van Instagram-account @weddingdressesofficial waar de mooiste trouwjurken op verschijnen.

Trends trouwjurken in 2019

De trends voor 2019 vind je terug in de inspiratiebeelden hierboven.

Het komende jaar ligt de focus op de mouwen. Ga je voor een klassieke look? Dan kies je voor een lange mouw. Voel je je comfortabel bij een minder formeel gevoel? Dan is een kort mouwtje wat voor jou.

Welke mouw je ook kiest, een fijne afwerking is helemaal in. Ga bijvoorbeeld voor kanten mouwen of een sleep met daarop subtiele bloemen.

Als je niet terugdeinst voor een beetje decolleté, dan ben je vast blij dat de halslijn in 2019: die gaat nog dieper dan het voorbije jaar. Maar zoals je hebt gezien hoeft dat niet ordinair te worden. Voel je je toch niet op je gemak met zo’n diepe hals? Dan kun je ‘m met langere (kanten) mouwen of een gesloten (kanten) rug combineren.

Laat dat nieuwe jaar met al haar trends maar komen!

Lees ook: Dit kledingstuk is nog slechter voor je rug dan hoge hakken