James Corden maakt een herkenbare versie van ‘Rock and roll all night’

Uit

Niemand weet exact wanneer het gebeurt, maar op een bepaald moment in je leven is feesten niet meer aan de orde. Werk, gezin en slaap worden plots belangrijker dan katers, dansen en slapeloze nachten. Daarom maakt James Corden deze volwassen-vriendelijke versie van het iconische Kissnummer ‘Rock and roll all night’.

Rock and roll one night?

James Corden mocht al vaak andere bands vervoegen op het podium en meezingen met hun iconische hits. In dit filmpje is James het erelid van de band Kiss, maar met hun songteksten is hij het niet eens.

De alom bekende lyrics van het nummer gaan als volgt: ‘I wanna rock and roll all night, and party everyday’. Maar daar is deze vader van drie te oud voor geworden. Dus biedt James de band een gulden middenweg.

Daddy-issues

James gaat verder in het nummer door op te sommen wat hij liever zou willen doen in plaats van een hele nacht rocken en een hele dag feesten. Zo gaat hij bijvoorbeeld liever naar het strand, leest hij liever wat John Grisham en vult hij z’n dag liever met golf. Daarnaast geeft hij ook aan dat hij fysiek niet kan feesten en rocken, omdat zijn middelbare¬†Dadbod¬†dat niet meer toelaat.

Het klassieke rocknummer blijft natuurlijk de favoriete meezinger van veel papa’s, maar mischien is deze versie toch iets geschikter?

Bekijk hier het volledig lied

Lees hier ook waarom James Corden een geweldige papa is