Jill
Jill Kids 27 mei 2019

Jennifer Lopez wordt geïnterviewd door haar tweeling Emme en Max

Op Instagram schroomt Jennifer Lopez niet om haar meer dan perfecte lichaam te showen. Zijn wij daar jaloers op? Nee, wij zijn wel zo gehecht aan onze vetrolletjes geraakt en houden net iets te veel van wijn en chocolade. Toch is Jennifer Lopez ook in de eerste plaats mama, zo bewijst dit filmpje.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez verdiende al een tijd de kost als achtergrond danseres in videoclips en musical toen ze door niemand minder dan Janet Jackson als danseres voor haar videoclip That’s the Way Love Goes werd gevraagd. Daarna ging de bal aan het rollen voor J-Lo: ze kreeg een filmrol aangeboden in de film ‘Selena’ over het waargebeurde verhaal van de vermoorde Latina-zangeres Selena Quintanilla-Pérez. Door deze rol begon ze naam te maken als actrice én kon ze ook aan haar zangcarrière bouwen. In die tak van de entertainmentindustrie is ze hedendaags het meest actief, hoewel ze ook haar eigen parfum- en kledinglijn heeft.

In 1996 trouwde Jenny From The Block voor het eerst, maar twee jaar later kwam die relatie tot een einde. In 2001 stapte ze opnieuw in het huwelijksbootje, ditmaal met een voormalig achtergronddanser. Maar na een jaar was ook dat liedje (of dansje?) ten einde.

In 2004 trouwde ze in het geheim met Marc Anthony met wie ze vijf jaar eerder een duet opnam. Samen kregen ze een tweeling, een zoon Maximilian en een dochter Emme. In 2011 beslisten Lopez en Anthony uit elkaar te gaan na een huwelijk van zeven jaar. Momenteel is ze samen met Alex Rodriguez, een professioneel honkbalspeler.

Jennifer Lopez wordt geïnterviewd door haar tweeling

Die tweelingbaby’s zijn ondertussen uitgegroeid tot mondige tieners. Zij krijgen in onderstaand filmpje van mama J-Lo de kans om haar vragen te stellen, welke dan ook. Dan volgt al snel: wat was het stoutste dat jij ooit gedaan hebt? Maar ook: wie van ons twee is je favoriet?

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez wordt geïnterviewd door haar tweeling Emme en Max
Sluiten