Jill
Jill Uit 26 jan 2019

Plezant op restaurant #11: bier en burgers bij Jilles

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: Jilles in Oostende, Gent en Brugge.

Jilles

Burgerketen Jilles staat bekend om hun combinatie van burgers en bier. Bij iedere burger wordt een apart bier gesuggereerd dat perfect aansluit bij de smaken van je burger. Daar worden wij alvast heel vrolijk van. Geen nood voor de kleintjes: je kunt er ook gewoon een frisse cola krijgen.

De burgers die je op de menukaart terugvindt doen ons alvast watertanden. Van de Jolly Jack met gesmolten brie, walnootjes, gestoofde appel, salade en een honingdressing tot de Sweet Lucy met kip, ananas, sla, kerstomaatjes en een milde sweet chilisaus: wij weten nu al dat we nog eens moeten terugkeren om iets nieuws te proberen.

View this post on Instagram

#jilles #gent #beer #burger #jillesburgers #orval #cheddar #hamburger

A post shared by Jilles Beer & Burgers (@jillesburgers) on

Verrassing

Voor de kleintjes zijn er twee kidsmenu’s voorzien: die met twee kleine hamburgertjes, frietjes en een drankje naar keuze, en de vegetarische variant. Als ze flink hun bordje leegeten krijgen ze zelfs een kleine verrassing. Zo heb jij burgers die beter smaken dan MacDonalds, maar komt je kind nog steeds aan het speeltje waar het zo naar uitkijkt.

View this post on Instagram

Nooit te jong om te genieten van een fantastisch lekkere @jillesburgers burger. We zijn open tijdens de #gentsefeesten. Enjoy your sunday!

A post shared by Jilles Beer & Burgers (@jillesburgers) on

Drie locaties

Je vindt Jilles al in drie Vlaamse steden: Oostende, Brugge en thuishaven Gent. Wij hopen alvast dat ze binnenkort ook richting Antwerpen, Brussel en Leuven trekken om ons te verblijden met hun goddelijke burgers.

Jilles

Albert I Promenade 60 – 8400 Oostende
Baambergstraat 10 – 8000 Brugge
Tentoonstellingslaan 165 – 9000 Gent

Lees ook: Plezant op restaurant #10: pannenkoeken en wafelburgers bij de Midzeelhoeve

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #11: bier en burgers bij Jilles
Sluiten