Jill
Jill Body & beauty 27 aug 2019

De mooiste jurken om te dragen naar een trouwfeest – en daarna!

Een avond vol gratis hapjes, muziek, veel dansen en glitter and glamour: bruiloften zijn zalig. En een trouwfeest is meteen ook het perfecte excuus om weer eens een nieuw jurkje te kopen.

Kleedjes voor naar een bruiloft

De kans is groot dat je de jurkjes die je koopt voor bruiloften maar een paar keer draagt omdat ze … te feestelijk zijn. Zonde, want er bestaan zoveel mooie kleedjes die je zowel naar een bruiloft als in het dagelijkse leven kan dragen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire wikkeljurken.

Hier enkele van onze favorieten:

Zwart bloemenjurkje – 176 euro

Als er één kleur is die je nooit of te nimmer mag dragen op andermans (vrouws) trouwfeest, is het wit. Doe daarom gewoon het tegenovergestelde en ga voor dit mooie zwarte bloemenjurkje.


Rode jurk met hoge split – 46 euro

Dit is niet meteen een jurk die je even naar het strand aantrekt, maar voor een romantische date night is hij ook prachtig.


Wikkeljurk met fruitprint – 79 euro

De print op dit jurkje maakt van elke bruiloft een feestje en is naar praktisch elke feestelijke gelegenheid te dragen. Tuinfeestje? Citrusjurk. Dagje strand? Citrusjurk. Etentje met collega’s? Citrusjurk.


Gele midi-jurk – 80 euro

Deze chique midi dress is het perfecte jurkje voor een zomerse bruiloft met een kleurrijke dresscode. Combineer met een donkerblauwe, lage hak en schitter op de dansvloer.


Halflange roze jurk – 99 euro

Heb je een iets chiquere bruiloft voor de boeg? In dit nette, lange kleedje met zachte, paarsroze tint steel je stiekem de show. Want eerlijk… wie wil er nu wit dragen als je ook deze prachtige jurk kunt aantrekken? Gooi er een paar witte sneakers onder en je rockt hem ook naar je werk.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
De mooiste jurken om te dragen naar een trouwfeest – en daarna!
Sluiten