Jill
Jill Body & beauty 1 jan 2019

5 tips om je kater te verbergen nu je bij je schoonmoeder over de vloer moet

Gisteren was alles een pretje, maar vandaag voel je je iets minder op en top. Geen nood: met deze tips kun je je kater verbergen zodat niemand door heeft dat je gisteren iets te diep in het glaasje hebt gekeken.

Wallen en kringen

Een tekort aan slaap geeft je van die prachtig donkere kringen en dikke ogen. Die kun je oplossen met een fancy oogroller, maar als je die niet in huis hebt kun je ook gewoon een koffielepeltje in de vriezer leggen om het daarna ijskoud tegen je gezwollen ogen te drukken.

Geen zwart

kater verbergen

Zwart accentueert de donkere kleur onder je ogen. Ga daarom voor nude of witte eyeliner. Donkere oogschaduw vermijd je het best en overdrijf niet met mascara.

Hydrateer

Een gehydrateerde huid is een gezonde huid. Alcohol droogt niet alleen je hersenen uit (hallo hoofdpijn), maar ook je huid. Om je kater te verbergen kies je dus het best voor een hydraterende crème. Laat dat matterende poeder ook even achterwege, want die maakt je huid op dit moment alleen maar doffer.

Blush

Een beetje blush kan in tegenstelling tot poeder geen kwaad. Het geeft je meteen een gezonde glans die je anders niet had gehad vandaag.

kater verbergen

Lippen

De gouden regel van make-up is dat je ofwel je lippen accentueert ofwel je ogen. Je ogen hangen op dit moment half uit je oogkassen, dus vandaag kies je beter voor een fel kleurtje op je lippen. Ga wel eerst met een scrub en lippenbalsem over je lippen, want anders heb je binnen de kortste keren een verrimpelde mond.

Lees ook: Zo zorg je ervoor dat je lippenstift de hele dag blijft zitten

Reageer op artikel:
5 tips om je kater te verbergen nu je bij je schoonmoeder over de vloer moet
Sluiten