Jill
Jill Uit 2 feb 2019

Je kan Kensington Palace afhuren voor je eigen royal wedding

Aan iedereen die al een (stiekem) Pinterest-bord heeft met trouw-ideetjes: je hoeft geen zalen meer te zoeken, want we hebben je droomlocatie al gevonden. Je kan immers trouwen in Kensington Palace – ja, het échte paleis in Engeland. 

De perfecte trouwlocatie

Na de royal wedding van Meghan Markle en prins Harry wil zo ongeveer iedereen wel zo’n sprookjeshuwelijk. Dat ligt nu wel heel dicht binnen handbereik, want Kensington Palace is toegankelijke voor álle trouwers.

Het paleis, waar prins William en Kate Middleton wonen en waar prins Harry en de hertogin van Sussex hebben gewoond, wordt ook verhuurd als trouwlocatie Je hoeft niet eens een koninklijke titel te hebben om er te trouwen.

View this post on Instagram

??

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Je eigen royal wedding

Volgens de website van het paleis kan je je ceremonie houden in een van de vleugels als je honderdvijftig gasten of minder hebt. Als je gastenlijst groter is, kan je ook gaan voor de orangerie in van Kensington Palace. Die is trouwens al helemaal prachtig. Je kunt er zo’n duizend mensen ontvangen, al vragen wij ons af wie we dan allemaal precies moeten uitnodigen. Maar hé, go big or go home.

Kensington Palace

De receptie en het diner kan je organiseren in een van de state apartments; daar passen zo’n driehonderd gasten in.

Wanneer kan je trouwen in Kensington Palace?

De trouwlocatie van je dromen is helaas niet het hele jaar door beschikbaar, maar slechts een paar dagen per jaar. Op de website staan geen prijzen vermeld, maar volgens E!News kost het afhuren van de locatie voor een weekenddag zo’n 18.000 pond ofte meer dan 20.000 euro. Slik.

Maar goed, dan trouw je ook wel als een echte royal. Er zijn trouwens ook andere koninklijke locaties die je per dag kan afhuren. Zo kan je ook trouwen in het Hampton Court Palace, Banquetting House en Kew Palace. Alle locaties worden wel ver van tevoren al geboekt. Begin dat huwelijk van je maar al te plannen dus.

Lees ook: 5 échte kastelen die je kunt boeken via Airbnb

Reageer op artikel:
Je kan Kensington Palace afhuren voor je eigen royal wedding
Sluiten