Jill
Jill Uit 17 dec 2018

Er is nu ook een kerstlied van ‘Baby Shark’: ‘Santa Shark’

Als je dit jaar een peuter, kleuter of kind thuis had rondlopen is de hype van ‘Baby Shark’ je vast niet voorbij gegaan. Speciaal voor de feestdagen is er nu ook een kerstlied van ‘Baby Shark’.

Doo doo doo

Spoken de ‘doo doo doo’s’ ook nog door jouw hoofd? Dan stellen we je alvast even gerust. Het kerstlied van ‘Baby Shark’ (dat ‘Santa Shark’ heet) is minder energiek dan zijn voorganger. De melodie is wat trager en gemoedelijker. Of dat nu juist goed of slecht is, laten we aan jou over.

kerstlied van 'Baby Shark'

Die verschillen liggen allicht aan de makers van het lied. ‘Baby Shark’ werd gecreëerd door PinkFong, terwijl de kerstversie van het lied op het YouTube-kanaal van Super Simple Song verscheen.

Ho ho ho

De ‘doo doo doo’s’ ruimen heel toepasselijk plaats voor ‘ho ho ho’s’ en alle dieren in de clip hebben een feestelijke kerstmuts op, inclusief  ‘Santa Shark’. Wel, bijna alle dieren, want ‘Santa Shark’ heeft nog enkele rendier-haaien en kerstelf-haaien in dienst die vrolijk meezwemmen en ervoor zorgen dat de pakjes op tijd geleverd worden.

Luister vooral zelf even. Santa Shark ho ho ho ho ho ho …

Reageer op artikel:
Er is nu ook een kerstlied van ‘Baby Shark’: ‘Santa Shark’
Sluiten