Jill
Jill Kids 16 jan 2018

Zo zien je kinderen je dagelijkse routine

De dagen die je thuis doorbrengt met je kroost zijn vaak vermoeiender dan je werkdagen op kantoor. Je bemiddelt in ruzies, ruimt rommel op, loopt achter kinderen aan en probeert wanhopig wat klusjes gedaan te krijgen. Maar je kinderen zien deze dagelijkse routine heel anders.

Vlogger Esther Anderson vat het perfect samen in haar filmpje A normal day. Haar versie van een normale dag? Veel te vroeg gewekt worden, worstelen met autostoeltjes, stinkende luiers verschonen, kibbelende dochters uit elkaar halen, grijpgrage kinderhandjes in de supermarkt en een taartravage in de keuken. Vervolgens zien we deze dag vanuit de belevenis van haar oudste dochter. Knuffelen wanneer ze bang is, spelen met haar zusje en vooral héél veel kusjes van mama. Tranen-in-je-ogen-mooi! Wedden dat je voortaan met heel andere ogen naar jullie dagelijkse beslommeringen kijkt?

Die doodsaaie dag waarop je totaal niet productief bent geweest? In de ogen van je kind is hij vaak magisch, zo lang jullie maar samen zijn!

Wil je meer tijd op de dagen dat je thuis bent, zodat je nog meer leuke herinneringen kan creëren? Neem het heft in eigen handen met deze organisatietips.

Reageer op artikel:
Zo zien je kinderen je dagelijkse routine
Sluiten