Gina
Gina Uit 11 mrt 2019

De leukste kinderfilms op Netflix voor kinderen tot 4 jaar oud

Staat je kind opnieuw te zeuren heel lief te vragen of je alsje-blie-hieft een film voor hem of haar wil opzetten? Dit zijn de 10 leukste kinderfilms op Netflix voor kinderen tot 4 jaar oud.

Kinderfilms op Netflix voor kinderen tot 4 jaar

‘Knorretjes grote film’

Een film waar je favoriete, honing-gekke beer in voorkomt is altijd leuk. Maar heb je de grote film van zijn trouwe maatje Knorretje al gezien?

‘Nijntje & vriendjes’

Voor velen is het moeilijk te verklaren waarom Nijntje zoveel peuters en kleuters aanspreekt. Hoe dan ook: zet ‘Nijntje & vriendjes’ op en je kind is wel even zoet.

‘Airport’

‘Airport’ is eigenlijk een beetje de ‘Cars’ van de luchtvaart. Is jouw kind gek op vliegtuigen? Dan is ‘Airport’ ideaal!

‘Buurman & Buurman’

Ook ‘Buurman & Buurman’ is een goede optie voor kinderen. De twee mannen komen voor enkele problemen te staan, maar weten gelukkig zoals altijd wel raad – met grappig situaties tot gevolg.

‘Peppa Pig’

Als je ‘Peppa Pig’ nog niet beu bent kun je de serie over het roze varkentje opzetten. Of vind jij dat niet pedagogisch verantwoord?

‘Tip de Muis’

Wat een muis zoal meemaakt? Heel veel! De avonturen van Tip de Muis kan je peuter of kleuter nu ook op Netflix bekijken.

‘Treehouse Detective’s’

Waar droom je als kind van? Een boomhut en detective worden natuurlijk. Broer en zus Toby en Teri schieten al hun dierenvriendjes te hulp wanneer er een mysterie moet opgelost worden.

‘Masha en de Beer’

Masha is een meisje dat iedereen in haar dorp vrolijk maakt. Maar héél af en toe haalt ze ook kattenkwaad uit!

‘Kleine Prinses’

Arme kleine Prinses. Ze wil nog niet naar bed, maar haar mama is vastberaden. Dus verzint de kleine Prinses allerlei excuses om maar niet in bed te moeten.

‘Poeh’s Lollifanten film’

In het Winnie-de-Poeh-universum gebeuren heel veel dingen. Niet alleen heeft Knorretje haar eigen film, ook Roe beleeft een avontuur met een echte Lollifant!

Lees ook: De 8 leukste kinderfilms met een boodschap

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
De leukste kinderfilms op Netflix voor kinderen tot 4 jaar oud
Sluiten