Jill
Jill Thuis 12 aug 2019

Start met kinderyoga dankzij het nieuwe boek van Evy Gruyaert – en win hier een exemplaar!

Is je kind ook een echte stuiterbal die niet stil kan zitten? Uiteraard, want kinderen hebben nu eenmaal veel energie. Toch kan het deugd doen om af en toe even tot rust te komen. Daarvoor is een sessie yoga ideaal. Het nieuwe boek van Evy Gruyaert ‘Kinderyoga’ is een perfecte manier om eraan te beginnen. En jij kunt hier een exemplaar van het boek winnen!

‘Kinderyoga’ van Evy Gruyaert

Ze leerde je al lopen, ze leerde je al dat migraine meer is dan een simpele hoofdpijn, ze leerde je fietsen en nu leert ze je ook hoe je aan yoga met je kind kunt beginnen. Dat doet ze aan de hand van leuke illustraties, toffe spelletjes en goede gespreksonderwerpen bij de verschillende houdingen.

Evy Gruyaert 'Kinderyoga'

“Ik heb in elk verhaaltje geprobeerd om er a little extra aan toe te voegen: iets creatiefs, een spelletjes, knutselmomentje … Voel je niet verplicht om die extra’s mee te nemen in elk yogamoment dat je met je kind hebt. Ik heb ze toegevoegd voor die zeldzame momenten waarop je tijd te veel hebt”, legt Evy uit in het voorwoord.

Teckel, nijlpaard en stokstaartje

Het boekje telt drie ondeugende compagnons die je de verschillende houdingen uitleggen en voordoen. Die maken het voor je kind ook meteen een stuk speelser, want wie is er nu niet gek op een stel gekke dieren?

Evy Gruyaert 'Kinderyoga'

Zij tonen je dus in iedere les wat je kunt doen. Schrik trouwens niet terug van het feit dat sommige lessen uit acht of meer houdingen bestaan: “Heb je niet veel tijd maar toch zin in een kort us-momentje, in een minidosis yoga? Blader dan door het boek en kies één of twee oefeningen en poses … uit die je aanspreken en just do it! Je hoeft echt niet telkens een volledige les te doen.”

Evy Gruyaert 'Kinderyoga'

Zin om er in te vliegen? Je kunt een exemplaar winnen door je gegevens hier in te vullen.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Start met kinderyoga dankzij het nieuwe boek van Evy Gruyaert – en win hier een exemplaar!
Sluiten