Lesley Dewilde
Lesley Dewilde Uit 24 aug 2019

Plezant op restaurant #32: Pizza en pasta bij Angolo in Bredene

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: Angolo in Bredene, waar de koelkast gevuld is met … speelgoed. 

Angolo

De pizzeria staat er nog maar een goede twee jaar, maar is nu al een gevestigde waarde in Bredene. Chefkok Antonio Bellinazzo (een rasechte Italiaan) baatte eerder al een restaurant uit in Oostende, maar wilde meer bij zijn kinderen zijn. Insert Angolo.

Zijn kroost loopt vrolijk rond in de zaak (hebben je kinderen meteen kameraadjes) en Antonio zelf entertaint zijn klanten tijdens het bakken met leuke weetjes over zijn zelfgemaakt deeg. Je kunt er niet alleen een lekkere pizza komen eten, maar ook afhalen.

View this post on Instagram

#angolobredene #tagliata #350gr #fassonepiemontese #natuurvleesmordan #rucolaselvatica #pomodorinopachino #parmigianoreggiano #30maand #oliodolivabiologico #bredene #oostende #visitoostende #lekker

A post shared by Angolo Bredene (@angolo_bredene) on

Speelgoed in de koelkast

Natuurlijk zijn kinderen sowieso dol op een goede spaghetti of een stuk pizza, maar dat is niet de enige troef die Angolo in handen heeft om je kinderen te vermaken. Antonio’s vrouw Tatiana staat meteen klaar met een kinderstoel en wat speelgoed en in de koelkast … liggen puzzels voor je kroost.

Vooral de cannelloni zou er een aanrader zijn, maar afgaande op het menu krijgen wij nu al keuzestress. Naast klassiekers als pizza margherita, Hawaii en bolognese kun je er ook pizza’s met spek en brie bestellen. Verder zijn er ook kinderpizza’s en -pasta’s.

View this post on Instagram

rib-eye van chianina vlees met 🇮🇹 boschampignons

A post shared by Angolo Bredene (@angolo_bredene) on

View this post on Instagram

🇮🇹 I could eat this all day every day! 🤤 @angolo_bredene has the most delicious Italian food everrr! 🍝 ⠀⠀ #italian #italianfood #italianrestaurant #angolobredene #iloveitalianfood #delicious #yummy #loveinmytummy #instafood #lunch #instalunch #photooftheday #pasta

A post shared by The Brunette Stories (@thebrunette143) on

Angolo

Fritz Vinckelaan 1
8450 Bredene

Meer kindvriendelijke restaurants? Laat ons je gids zijn.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #32: Pizza en pasta bij Angolo in Bredene
Sluiten