Lesley Dewilde
Lesley Dewilde Uit 20 jul 2019

Plezant op restaurant #29: La Fonda in Middelkerke

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: La Fonda in Middelkerke, waar je kroost zich uitleeft in de speelhoek én alles van de kaart als kinderportie kan bestellen. 

La Fonda

Waarschijnlijk kiezen je kinderen alsnog voor spaghetti, kaaskroketten of balletjes in tomatensaus, maar avontuurlijke eters kunnen hier ook gewoon eten wat mama en papa bestellen. De hele kaart is namelijk ook beschikbaar in een kleinere kinderportie – én die worden bovendien versierd met vrolijke prikkertjes.

View this post on Instagram

Yesterday's seaside dinner 👌🏼 #salad #food #foodstagram #shrimps #lesleyeats #zomerineigenland

A post shared by Lesley Dewilde (@lesleydewilde) on

La Fonda is een klein eethuisje, waar je in de namiddag gezellig een tas koffie drinkt – een zjatte kaffe, zoals de locals dat zeggen -, en ‘s avonds van tapas, slaatjes, pasta’s of wokgerechten geniet. Na afloop nog een zoete zonde (chocolademousse, Mikado-stokjes met vloeibare chocolade, appeltaart, crème brûlée, …) erbij en je kunt voldaan naar huis.

Kinderhoekje

Quality time met je lief? Say no more. Want terwijl jullie nog een wijntje bestellen, leeft je kroost zich uit in het speelhoekje met boekjes en speelgoed. La Fonda is het ideale adresje aan zee om met z’n allen te genieten.

La Fonda

Paul de Smet de Naeyerstraat 32
8430 Middelkerke

Meer kindvriendelijke restaurants? Laat ons je gids zijn.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #29: La Fonda in Middelkerke
Sluiten