Lesley Dewilde
Lesley Dewilde Uit 14 dec 2019

Plezant op restaurant #47: Ma & Ik, thuis maar zonder afwas

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven we je er zo eentje. Deze week: Ma & Ik in Sint-Amandsberg. 

Ma & Ik

De naam doet het al vermoeden: in 2014 openden Véronique Baeyens en Lien Rogiers, moeder en dochter, een gezellig en kindvriendelijk eethuis in Sint-Amandsberg. Het moeder-dochterduo wil vooral dat jij en je kroost je thuis voelen bij hen.

Van dinsdag tot en met zaterdag kun je er terecht voor een lekkere lunch met verse soep, rijkelijk belegde boterhammen, knapperige salades en de huisgemaakte pasta Ma & Ik (zelfgedraaide gehaktballen met een pittige tomatensaus). Wekelijks zijn er ook suggesties, en bij de koffie (of thee) eet je er gebak en ander lekkers.

 

View this post on Instagram

Zo lekkerrrr

A post shared by @ selienvangeyte on

 

Uiteraard is er ook een aangepast kindermenu. Zo kan je kroost er o.a. kiezen uit een kleine (vegetarische) spaghetti en croques.

Ontbijten

Ontbijten doe je er met yoghurt, banana pancakes, een zoete of hartige broodmand of een heus verwenontbijt, inclusief poffertjes. Voor de kindjes is er bovendien een goedkope boterhammenformule van vijf euro, waarvoor ze drie broodjes met confituur of choco krijgen.

Ook de kinderhoek kreeg onlangs een make-over. Er liggen een heleboel spelletjes en boeken, waarmee je kroost zich uren zoet houdt.

 

View this post on Instagram

Onze kinderhoek kreeg een make-over! 🙌 Bestand tegen een stootje. 😉 #readytoplay #maenikgent #luncheningent #ontbijteningent #kindvriendelijkrestaurant #kindvriendelijkgent

A post shared by Ma en Ik (@ma.en.ik) on

 

Apero o’clock

Eén avond per week maken Véronique en Lien het extra gezellig. Op vrijdagavond kun je er namelijk aperitieven met een wijntje en tapas. Denk: olijven, nacho’s en tapenades.

Ma & Ik

Aannemersstraat 1A
9040 Sint-Amandsberg

Meer kindvriendelijke plekjes? Laat ons je gids zijn.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #47: Ma & Ik, thuis maar zonder afwas
Sluiten