Plezant op restaurant #26: Eten bij Moeder Lambik na een dagje Plopsaland

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: Moeder Lambik in De Panne, waar je na een vermoeiende dag Plopsaland heerlijk kunt ontspannen met een vlees- of visgerecht.

Moeder Lambik

Op een steenworp van Plopsaland De Panne vind je Moeder Lambik, een gezellig vleesrestaurant dat zich specialiseert in het grillen van vlees en vis op de open haard. Côte à l’os, lamskroon of een simpele steak: jij kiest zelf welk vlees er op je bord belandt. Liever vis? Ook gegrilde zalm, scampi’s of gamba’s staan er op het menu.

Ook aan de kinderen is uiteraard gedacht: naast speciale kinderstoelen vind je er ook een aangepaste menukaart. Denk: gegrilde kinderham of kindersteak. Al te veel Plop-koeken gegeten doorheen de dag? Er zijn ook kipnuggets voor kleintjes met een kleine honger. Met frietjes natuurlijk.

Je kroost hoeft zich bovendien ook niet te vervelen, zelfs niet na een uitputtende dag in Plopsaland. Ze leven zich uit in de speeltuin en krijgen bovendien een toffe verrassing bij hun kindermenu.

Nog plaats over na die lap vlees? Ga dan voor een van de talrijke ijscoupes op de kaart, appeltaart of tiramisu. Bij Moeder Lambik vind je het allemaal – en het hele gezin komt er tot rust na een vermoeiende dag.

Moeder Lambik

De Pannelaan 185
8660 Adinkerke

Meer kindvriendelijke restaurants? Laat ons je gids zijn.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #26: Eten bij Moeder Lambik na een dagje Plopsaland
Sluiten