Jill
Jill Body & beauty 5 sep 2019

Bye bye spuugvlekken: deze kleding moet je nooit wassen zonder dat je gaat stinken

Op het online financieringsplatform Kickstarter kom je de ene gadget na de andere tegen. Sommige zijn ietwat vreemd, andere zijn dan weer verbazingwekkend slim. Van deze willen wij wel een kinder- en babyvariant op de markt zien verschijnen. Bye bye spuugvlekken!

FreshCore

De kleding is gemaakt van piqué-katoen, maar door de katoenvezels te bewerken en manipuleren zijn ze beschermd tegen bacteriën en vloeistoffen. De bewerkte stof voelt aan als normaal katoen, en laat je huid even goed ademen.

Dankzij de stof, die FreshCore wordt genoemd, druppelen vlekken op waterbasis – inclusief rode wijn- en koffievlekken – gewoon van je af zonder ook maar iets achter te laten. Stel je voor dat je eindelijk je kind zonder schrik een waterijsje kunt laten eten in de zomer!

Duurzaam

Doordat je de kleding van Labfresh minder moet wassen, verleng je ook de levensduur, waardoor je weer minder geld moet uitgeven aan nieuwe kleren. Meer weten? Check de video hier. Of zoek je nog andere manieren om geld te besparen op kinderkleding?

Ondertussen heeft de kickstarter zijn doel behaald. Wij hopen alvast dat er ook kinder- en babykleding komen in deze geniale stof.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Bye bye spuugvlekken: deze kleding moet je nooit wassen zonder dat je gaat stinken
Sluiten