Janne
Janne Kids 5 jun 2018

Deze kleuters schreven een kookboek en de recepten zijn hilarisch

Kinderen kunnen perfect meehelpen in de keuken, maar de recepten van thuis op eigen houtje namaken is toch niet zo makkelijk als gedacht. Deze kleuters schreven een kookboek met daarin hun lievelingsrecepten van thuis. Heel lief en o zo grappig.

Kleuters schreven een kookboek

Jordan Adams deelde foto’s van de meest iconische recepten uit het ‘kookboek’ dat zijn neefje op school maakte. ‘Kookboek’, ja.

‘De kleuters uit de klas van mijn neefje Ethan hebben een kookboek gemaakt en de kinderen mochten de recepten bedenken’, schreef Jordan. ‘Veel beter dan ik zelf had kunnen bedenken.’

Ethan’s Eggs

Ook hier op de redactie zijn we fan. Als je een liefhebber bent van ontbijt, ga dan voor het recept ‘Ethan’s Eggs’. Het bestaat uit pannenkoeken, Skittles en suiker.

Als je bij jezelf denkt ‘maar waar zijn de eieren?’, vrees dan niet. Bel gewoon aan bij het huis van de moeder van Ethan. Zij heeft ze klaar met ‘niks erop’. Intrigerend hè?

kleuters schreven een kookboek

Sebastian’s Pannenkoeken

Zin in pannenkoeken gekregen nu Ethan’s maaltijd toch een beetje teleurstelde? Overweeg dan ‘Sebastian’s Pancakes‘. Het enige ingrediënt dat je nodig hebt is zout, maar de bereiding is toch bijzonder complex.

Je moet een ‘dinges pakken uit huis en in een heet dingetje doen’. Vervolgens moet je heel voorzichtig zijn want het dingetje wordt héét. Voor 70 dollar (?) zet jij de pannenkoeken op tafel. En oh, laat je bord niet op tafel staan maar zet ‘m in de gootsteen. Anders komen er vliegen op af.

kleuters schreven een kookboek

Joe’s Taco’s

Meer zin in hartig? Wij raden ‘Joe’s Tacos’ aan. Joe begint ontzettend uitgebreid en slaat geen ingrediënt over. Je hebt gehakt nodig, sla, taco schelpen, meer sla, tomaten en kaas (maar die hoef je niet te kopen in de winkel, ga gewoon naar zijn huis, hij heeft genoeg).

Wacht, laat maar. Hij is vergeten hoe je de taco’s moet maken, maar hij kan je het recept geven voor ‘Cheesy Rollups’ (die je eigenlijk gewoon haalt bij een Mexicaans afhaalrestaurant).

Vind je het allemaal iets te veel moeite? Joe deelde ook een recept voor watermeloen: ‘Koop gewoon een watermeloen.’

kleuters schreven een kookboek

Ariana’s Macaroni

Last but definitely not least: ‘Ariana’s Macaroni’. Het recept is maar voor drie personen, maar je maakt het klaar in vijf minuten en voor slechts twee dollar.

Je kunt alle ingrediënten die je nodig hebt (waaronder een pop, een speelgoedje en een rugzak) kopen in ‘het winkelcentrum’. Welk speelgoed je nodig hebt staat er niet bij, maar wij denken dat je mag variëren.

kleuters schreven een kookboek

Het kookboek was een enorme hit op Twitter en wij begrijpen wel waarom.

Lees ook: 5 redenen om met je kind te koken

Reageer op artikel:
Deze kleuters schreven een kookboek en de recepten zijn hilarisch
Sluiten