Jill
Jill Thuis 4 jun 2019

Klieder er samen met je kind op los met deze leuke activiteiten

Soms is er niets leuker dan gewoon wat kliederen zonder dat je je ergens zorgen om maakt. Oké, terwijl je kind met verf in de weer is vrees jij voor het leven van je tafellaken, maar voor je dreumes is het wel zorgeloos. Hier zijn de leukste activiteiten om er samen met je kind op los te kliederen.

Kinetisch zand

zelf kinetisch zand maken

Hoewel je tapijt in een woestijn verandert telkens wanneer je kind met kinetisch zand speelt, blijft het een fascinerend goedje. Ook voor jou. Het grote minpunt is – naast die indoor zandbak dus – de prijs. Gelukkig is zelf kinetisch zand maken helemaal niet zo moeilijk.

3D-verf

Verf is leuk, maar 3D-verf is nog leuker. Wij vonden een receptje waar je maar drie ingrediënten voor nodig hebt! Grote kans dat je zelfs alles al in huis hebt.

Olifantentandpasta

olifantentandpasta

Chemische reacties zijn altijd een beetje magisch: je hebt geen idee wat er precies gebeurt, maar het ziet er o zo cool uit. Dat geldt ook voor deze olifantentandpasta.

Slijm

knutselen voor Pasen

Deze rage onder kinderen is alweer een tijdje aan de gang: slijm. Lekker fluffy, met glitters of gekleurd eenhoornslijm? Dat maken je kinderen voortaan helemaal zelf.

Klei

zelf klei maken

Zet de Play Doh aan de kant, want zelf klei maken is helemaal niet zo moeilijk. Bovendien kun je zelf het kleurtje en geurtje kiezen als je van nul begint. Misschien ben je wel de rebel die er glitters door draait?

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Klieder er samen met je kind op los met deze leuke activiteiten
Sluiten