Uit 14 apr 2019 Surinde

De juiste manier om je koelbox in te laden voor een uitstapje

Het is vakantie, de kinderen zijn thuis en daar wil je van profiteren door op daguitstap te gaan. Het is goedkoop en leuk om zelf eten mee te nemen voor onderweg. Je wilt natuurlijk dat je lunch en snacks even lekker blijven gedurende je uitstap en dus haal je die koelbox van onder het stof. Maar hoe laad je dit op de juiste manier in?

Je koelbox inladen

Als je de koelbox inlaadt werk je het best in lagen. Vries vooraf al wat etenswaren in, zoals druiven, fruits cups en drankkartons. Die kun je gebruiken in plaats van ijspacks waardoor je aan het einde van de dag niet met dat extra gewicht blijft zitten.

Vervolgens begin je met het inladen zelf. De zware items zoals fruit en groenten plaats je logischerwijze onderaan in de koelbox. Tussen de verschillende lagen eten leg je het best een laagje keukenrol, dat je kan gebruiken als servetten. Bovendien beschermen ze je sandwiches ook tegen het vocht van de bevroren items. Een echte aanrader, want niemand houdt van vochtige broodjes.

Helemaal bovenaan plaats je sandwiches, chips en andere lichte items. Natuurlijk wil je niet dat de koelbox stinkt naar tonijn of andere sterke geuren. Dit los je heel simpel op door een luchtverfrisser, die geschikt is voor koelkasten, in de koelbox te plaatsen.

Lees ook:

De slaapkamer poetsen is een eitje met deze hacks

Zijn diepvriesgroenten nu echt ongezonder dan verse?

Waarom je altijd een bakje met azijn in je vaatwasser moet zetten

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
De juiste manier om je koelbox in te laden voor een uitstapje
Sluiten