Jill
Jill Uncategorized 5 nov 2019

Snelle kokosmakronen met maar 2 ingrediënten die zelfs een keukenkluns niet kan verpesten

Makkelijk en snel, zo hebben wij onze recepten graag. De bereidingswijze van deze kokosmakronen sluit daar helemaal op aan: je hebt er amper een kwartiertje voor nodig (oventijd inclusief) en slechts twee ingrediënten. #win

Ingrediënten voor 10 kleine makronen

(Wij maken altijd minstens twee porties omdat die makronen héél erg gesmaakt worden door iedereen die ze voorgeschoteld krijgt.)

  • 100 gram kokosrasp
  • 100 ml gecondenseerde melk

Recept voor kokosmakronen

  1. Warm je oven voor op 175 graden Celsius.
  2. Meng de gecondenseerde melk met de kokosrasp.
  3. Neem een bakplaat en bekleed die met bakpapier.
  4. Vorm daarna hoopjes van je kokos-melk-mengsel. Wil je liever 5 grote makronen maken in plaats van 10 kleintjes? Gebruik dan een ijsschep om je makronen af te meten.
  5. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven, tot de bovenkant mooi bruin en knapperig is.

Is er iets niet helemaal duidelijk? Dit filmpje legt het recept stap voor stap uit.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Snelle kokosmakronen met maar 2 ingrediënten die zelfs een keukenkluns niet kan verpesten
Sluiten