Jill
Jill Thuis 30 sep 2019

Dit gigantische kussen is ideaal om je voeten op te warmen

De tijd van borstzweet is weer voorbij, wat betekent dat je binnenkort je lief zult nodig hebben om je voeten tegen te warmen in bed. Tenzij je natuurlijk dit gigantische kussen in huis hebt om je voeten op te warmen.

Koude voeten

Geef maar toe dat jij ook vaak opgelucht ademhaalt als je eindelijk als een burrito in een warm deken bent kunnen kruipen nadat je een koud uur lang naar de voetbalmatch van je kind bent gaan kijken of thuiskomt met de fiets. Die blauwe klompjes kunnen dan eindelijk opwarmen.

Als je een verwarmingsrooster in de grond hebt is dat snel gebeurd, maar wat nu als je ook nog eens ontiegelijk moe bent en in de sofa wilt ploffen? Dan kan een ‘mobiel’ kussen met twee voetgaten oplossing bieden.

Kussen om je voeten op te warmen

Bij Lidl ligt sinds kort een kussen in de rekken waar je je voeten in kunt steken. Zie het als een gigantische pantoffel, maar dan voor twee voeten. Niet handig om te wandelen, wel handig om je voeten weer wat kleur te doen krijgen.

kussen tegen koude voeten

Bovendien is het kussen ook fluffy en met aan de binnenkant fleece. Dat lijkt ons alvast een perfecte combo om de koude buiten te krijgen. Je kunt het kussen verkrijgen in het zwart of in het bruin bij Lidl. Als je er eentje wil bemachtigen, haast je je wel het best want het is een weekdeal, al kun je ‘m op eBay altijd nog vinden.

Heb je ook nog last van koude handen? Dan kun je die opwarmen dankzij dit gadget.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dit gigantische kussen is ideaal om je voeten op te warmen
Sluiten