Jill
Jill Thuis 22 mrt 2018

Zo haal je de lente in huis

Met dat koude weer lijkt het haast alsof de lente nog niet écht begonnen is. Geen nood. Met onderstaande tips haal je de lente in huis. 

1. Koop een nieuwe bikini

De meeste nieuwe collecties liggen al in de winkel, dus houdt niets je nog tegen om die perfecte bikini te zoeken. Als je met een nieuwe bikini in het kleedhokje staat, droom je automatisch weg: warme stranden, heldere zeeën, cocktails, …

Wees er vroeg bij, want voor je het weet zijn de leukste al voor je neus weggekaapt.

2. Neem een ​​duik in een binnenzwembad

Heb je die nieuwe bikini bemachtigd? Die moet getest worden, natuurlijk.

Trek naar een (tropisch) binnenzwembad. Zo heb je meteen dat zomergevoel te pakken. Bovendien vinden je kinderen dat ook meteen een heerlijk uitstapje.

En dan een uurtje sauna. Heer-lijk!

3. Fleur je huis op met bloemen

Geen enkele decoratie is beter om de lente in huis te halen dan een bos frisse bloemen. Ze zien er niet alleen vrolijk uit, ze ruiken ook helemaal naar de lente. De bloemen buiten zullen ook niet lang meer op zich laten wachten.

lente in huis halen

4. Andere maaltijden

De tijd van spruitjes en rode kool is alweer voorbij. Zoek een lekker lente-recept op en duik de keuken in.

In de tuin eten is nog wat te fris, maar als je maaltijd alvast lente-klaar is, dan krijg je vast de lentekriebels.

5. Kleurrijke make-up

Donkere lippenstift en oogschaduw zijn de perfecte manier om je winterse outfit af te maken. Maar om de lente in huis te halen, kan je alvast mee stoppen.

Kies voor fellere make-up die bij zomerse kleedjes passen. Zo ben je helemaal klaar voor zonnig weer.

6. Hou een voorjaarsschoonmaak

In de winter stofzuig je wel eens en de rommel ruim je ook regelmatig op. Maar nu het lente is, kan je aan een grondige lenteschoonmaak beginnen.

Je kijkt er niet naar uit. Maar als je die vloer eens grondig geschuurd hebt en dat immer terugkerende laagje stof eindelijk hebt verdreven, is niet alleen je huis, maar ook je geest helemaal op orde. Zo kun je fris het voorjaar in!

Reageer op artikel:
Zo haal je de lente in huis
Sluiten