Lentekapsels voor stoere meisjes in 2018

Body & beauty

Lente is het ideale moment om nieuwe kapsels te testen. Daarom zochten we voor je mini-me enkele hippe kapsels uit. Geen tuttige of klassiek opgestoken creaties, maar stoere looks voor dito meisjes. En eerlijk, stiekem willen we deze lentekapsels ook gewoon zelf. 

Lentekapsels voor meisjes

1. De froufrou & dot

Nonchalant en stoer tegelijk, want waarom voor een kapsel gaan als je er ook twee kan combineren? Bovendien staat zo’n half dotje nog cooler met froufrou. Dit in combinatie met die zonnebril, de cactus-tas en Dr. Martens en het plaatje is compleet.

2. Visgraat vlechtjes

Voor boho-meisjes met lange lokken. Maak een losse vissengraat of vlecht, trek enkele lokken los langs het gezicht et voilà.

3. De Anna Wintour-tribute

Deze klassieke bob is vlijmscherp en perfect voor no-nonsense meisjes. Een beetje haarlak houdt alles strak op zijn plek.

3. De Princess Leia

Twee haarelastiekjes en een paar strategisch geplaatste schuifspeldjes zijn alles wat je nodig hebt om haar mee te nemen naar een galaxy hier ver, ver vandaan.

My👑

Een bericht gedeeld door Laerta (@fashion_laerta) op

4. Hoedje op

Is het fout om jaloers te zijn op het kapsel van een 6-jarige? Want deze lokken willen wij ook wel.

5. Gestrikt

More is more! Bij kinderen mogen twee dingen groot zijn: cadeautjes en strikken.  Zeker wanneer zo’n eenvoudig accessoire een outfit van ‘euh‘ naar ‘epic‘ brengt.

Of ga voor een mooie roos in het haar van je dochter (of jezelf)!