Elyne De Bruycker
Elyne De Bruycker Kids 21 jan 2020

Zo organiseer jij het leukste verjaardagsfeestje voor je kind

Is je kind bijna jarig? Wij geven je een aantal leuke ideetjes voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Kinderboerderij

Wil je niet dat de kinderen weer een hele namiddag in de binnenspeeltuin vertoeven? Ga dan eens voor een kinderboerderij! Samen de ezels verzorgen, de geitjes voederen en de konijnen knuffelen. Elk kind wordt hier vrolijk van en de mama’s ongetwijfeld ook!

Pyjamafeestje

Haal de mooiste pyjama van je kind boven en organiseer een pyjama-party! Tover je living om tot een kleine fuifzaal en laat de kinderen dansen op de nieuwste hits van K3 of Ghost Rockers! Voorzie lekkere (gezonde) snacks zoals kersttomaatjes, worteltjes en bloemkool, maak frisse drankjes klaar en get the party started!

Trampolinepark

Het begint een echte hype te worden in België, de trampolineparken. En wij begrijpen waarom! Er zijn tientallen verschillende trampolines. Je kan van de ene op de andere trampoline springen of parcours afleggen. Uren plezier gegarandeerd!

Klimmuur

Zijn je oogappels avontuurlijk aangelegd? Organiseer dan eens een verjaardagsfeestje in een klimhal. De kinderen kunnen zich uitleven en hun grenzen verleggen. Maar jij weet natuurlijk zeker dat ze in goede handen zijn.

Bubble ball

Heb je hier nog nooit van gehoord? Als je dit een keer gedaan hebt, vergeet je het nooit meer. Alle kinderen kruipen in gigantische opblaasbare ballen en spelen zo voetbal. Hilarische taferelen gegarandeerd. Je kan ze gemakkelijk huren en zo je feestje onvergetelijk maken.

Modeshow

Heeft je kind nu al een eigen wil wanneer jullie samen gaan shoppen? Dan is een modeshow misschien wel het ideale verjaardagsfeest. Rol de rode loper uit en maak een denkbeeldige catwalk met lichtjes aan de zijkant en stoelen voor het publiek. Haal de verkleedkoffer boven of koop voor elk kind een wit t-shirt om zelf te decoreren.

Ook interessant:

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Zo organiseer jij het leukste verjaardagsfeestje voor je kind
Sluiten