5 levenslessen die je kunt leren van Chrissy Teigen

Persoonlijk

Ze heeft een glansrijke carrière, is mama van twee schattige kinderen en mag zich mevrouw John Legend noemen. Of mag hij zich net meneer Chrissy Teigen noemen? Hoe dan ook: hier zijn 5 levenslessen die je kunt leren van Chrissy Teigen.

1. Leer om jezelf te lachen

Als je bekend bent verschijnen er al eens onflatterende foto’s van je online. Chrissy Teigen panikeert echter niet. In 2016 werd er een foto genomen toen ze er niet bepaald op haar charmantst bij zat. In plaats van zich zorgen te maken om haar reputatie, lacht ze gewoon met je mee want eigenlijk is zo’n foto het einde van de wereld écht niet.

2. Voor jezelf opkomen

Chrissy Teigen komt steeds over als een vrolijke, zorgeloze vrouw. Maar naast die hilarische tweets komt ze ook op voor de dingen waar ze in gelooft. Ze is niet bang om eerlijk te zijn – en om repliek te krijgen wanneer ze eerlijk is.

Zo krijgt de Amerikaanse soms kritiek op haar stijl van opvoeden. Daar trekt zij zich niets van aan: ze post bijvoorbeeld gewoon vrolijk door op Instagram terwijl ze een kind aan de borst heeft. Body shaming? Daar doet Chrissy Teigen niet aan mee!

View this post on Instagram

hibernation 🐻

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

3. Open zijn over problemen

Veel beroemdheden zijn niet open over hun problemen, Chrissy is dat wel. Zo vertelde zij over haar postnatale depressie na dochtertje Luna, maar ook over hun keuze voor IF aangezien natuurlijk zwanger raken geen optie was voor John en haar. Taboe’s doorbreken is geen probleem voor haar en daarmee steekt ze heel wat koppels een hart onder de riem.

4. Moeder én zakenvrouw

Hoewel jij haar misschien alleen kent als die geweldige instamom die de vrouw van John Legend is, bestaat haar loopbaan uit heel wat andere indrukwekkende feiten. Ze werkt als model, is televisiepresentator, schrijft haar eigen boek, heeft haar eigen lijn van kookspullen, … En dat alles combineert ze met het moederschap.

View this post on Instagram

my twin boys

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

5. Familie

Het is geen toeval dat je in de story’s van Chrissy Teigen zo vaak zoveel eten voorbij ziet komen. Haar mama woont bij hen in, haar vader woont om de hoek. Wat is er dan leuker dan gezellig samen te eten? Familie staat duidelijk op nummer één bij Chrissy Teigen.

Lees ook: Levenslessen van sterke moeders die uit werken gaan

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!