Jill
Jill Uit 14 jan 2019

Live-action alert: ook Barbie krijgt nu een film met echte mensen

Het lijkt wel een déjà-vu: een maand geleden werd bekend gemaakt dat Playmobil na LEGO op de filmtrend was gesprongen en nu verklapt ook de fabrikant van Barbie dat er een film met echte mensen aankomt.

Live-action van Barbie

In het geval van de live-action van Barbie slaat fabrikant Mattel de handen in elkaar met Warner Bros. De hoofdrolspeelster die de rol van Barbie zal vervullen is ook al bekend: Margot Robbie. Wij geven toe dat als iemand momenteel op een levend geworden Barbie lijkt het Robbie wel is.

View this post on Instagram

Forgot I had this account for a long time lol sorry #margotrobbie

A post shared by Margot Robbie (@margot.robbie) on

Margot Robbie in de nieuwe film van Barbie

De actrice zelf reageert alvast enthousiast in Variety: “Barbie laat al bijna 60 jaar lang toe dat kinderen zichzelf in allerlei ambitieuze rollen zien, van een prinses tot een president. Ik ben vereerd om deze rol op mij te nemen en een film te produceren die volgens mij een enorm positieve invloed op kinderen wereldwijd zal hebben.”

Over het verhaal zelf is nog niets bekend gemaakt, noch wanneer we de film kunnen verwachten. Hopelijk kunnen we in tussentijd een gastrolletje voor onze favoriete geanimeerde versie van de pop in ‘Toy Story 4‘ verwachten.

Lees ook: De releasedatum van ‘Toy Story 4’ is bekend!

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Live-action alert: ook Barbie krijgt nu een film met echte mensen
Sluiten