Jill
Jill Uit 3 mei 2019

90’s kids opgelet: er komt een live-action van Nickelodeon’s Rugrats

Als je in de jaren ’90 geboren bent ken je de Nickelodeon-serie ‘Rugrats’ ongetwijfeld. Fans mogen juichen, want er komt binnenkort een live-action van ‘Rugrats’.

Live-action remake ‘Rugrats’

De serie werd uitgezonden op Nickelodeon tussen 1991 en 2004 en was zó succesvol dat er drie films en twee spin-offs uit voort vloeiden. Nu komt er dankzij Paramount Players ook een live-action .

Regisseur van dienst is David Bowers. Hij heeft al verschillende kinderfilms en -series geregisseerd en zal ook het nieuwe Rugrats-project leiden. Karen Rosenfelt producet de film en David Goodman verzorgt het script. Je hebt wel nog een beetje geduld nodig: de film staat gepland om in januari 2021 gelanceerd te worden.

Reactie van fans

De fans van de serie zijn nog niet helemaal overtuigd. Maar geven wel toe om hoe dan ook te gaan kijken omdat de film puur nostalgie zal zijn.

Zo zal het eruit zien

Rugrats was natuurlijk een tekenserie over baby’s. Hoe maak je daar in hemelsnaam een live-action van? Waarschijnlijk zijn de baby’s te zien als CGI-creaties en zullen de andere personages live-action zijn.

Naast Nickelodeons Rugrats komt er binnenkort ook een live-action remake van ‘Dora The Explorer‘. Genoeg om naar uit te kijken dus.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
90’s kids opgelet: er komt een live-action van Nickelodeon’s Rugrats
Sluiten