Op deze 5 looks van Meghan Markle met zwangerschapsbuikje zijn wij verliefd

Body & beauty

Dat Meghan met zwangerschapsbuikje er even prachtig als altijd uitziet mag niemand verbazen. Bijna dagelijks verschijnt ze in een spectaculaire outfit voor de camera. Deze vijf looks zijn onze favoriet.

Look 1

Vlak na de aankondiging vanuit Kensington Palace dat Meghan Markle en prins Harry een kindje verwachten verscheen de Duchess of Sussex in deze prachtige outfit. De pers sprong er natuurlijk bovenop want de hele wereld wachtte op de eerste beelden van het zwangerschapsbuikje van Meghan. En ja hoor, die babybump zie je al mooi dankzij deze beige kokerjurk.

Look 2

Deze jas met gigantische satijnen strik is één van onze favorieten. Die wil je zelf toch ook wel in je kast hebben hangen? Met de strik benadrukt Meghan haar buikje en dat is echt cute.

Look 3

De kobaltblauwe outfit die ze in Nieuw-Zeeland droeg kwam vooral in de pers omdat de rok ietwat doorscheen. Maar naast die riskante keuze valt vooral op hoe mooi de prinses met die kleur staat en hoe haar zwangerschapsbuikje als maar meer groeit.


Look 4

Meghan verscheen vorige week in Londen in deze waanzinnig gestylede outfit. Opnieuw kiest ze voor een blauwtint, dit keer een heel donkere variant. Afgewerkt met een Franse baret en een rode klaproos om de Britse soldaten te eren komt ze stralend voor de dag.

Look 5

Meghan was op The Royal Variety Performance 2018 in Londen en zag er va-va-voom uit in deze outfit. In tegenstelling tot haar eerder sobere kledingstijl koos ze hier voor een wat drukkere print. Maar dankzij de donkere strook boven haar babybump gaat de kleine baby in haar buik toch nog met alle aandacht lopen.

Lees ook: Waarom prins Harry een fantastische papa zal zijn