Lena
Lena Uit 16 aug 2019

Lord of the Rings fan? Verblijf in ‘the Shire’ in Frankrijk

Heb jij altijd al in de huid van Frodo of Sam willen kruipen? Zou je graag eens de originele Gouw willen bezoeken maar vind je Nieuw-Zeeland net iets te ver? Dan is er goed nieuws voor jou: het kan nu ook dichter bij huis, in Frankrijk. 

Enkele jaren geleden verhuisde de oprichter van het domein naar Lambrisac. Dit is een klein dorpje in het Zuid-Westen van Frankrijk. Hier richtte hij, midden in de natuur, een klein vakantiepark op genaamd ‘Cousteno‘. Het is geïnspireerd op de films van ‘Lord of the Rings’.

Zelf ontworpen

De Hobbithuizen heeft de beste man helemaal zelf ontworpen. Ze laten veel licht binnen en zijn – gelukkig – veel groter dan de originele huisjes. Ook heeft hij gezorgd voor genoeg ruimte tussen de huisjes zodat je over voldoende privacy beschikt. Er zijn twee slaapkamers, een keuken, woonkamer, badkamer en ook een zwembad.

Acitiviteiten

In de omgeving zijn er tal van activiteiten. Maak een lange wandeling in één van de prachtige bossen, bezoek een middeleeuws kasteel of ga langs bij een lokale markt of brocante. Ook voor de avonturieren valt er veel te beleven. Zo kan je onder andere gaan kajakken, klimmen en paardrijden.

En nu kan je eindelijk, net zoals de hobbits, zes keer per dag eten. Zalig.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Lord of the Rings fan? Verblijf in ‘the Shire’ in Frankrijk
Sluiten