Jill
Jill Thuis 12 nov 2019

Deze plantenpot vertelt je hoe jouw plant zich voelt

Je leest het goed: er is vanaf nu een plantenpot die je vertelt hoe je plant zich voelt en eerlijk? Ons doet het denken aan een tamagotchi, dus wij zijn fan.

Planten verzorgen

Beetje water erbij? Plantenvoeding nodig? Als je een trotse plantenmama bent sta je voortdurend voor zo’n raadsels.

Hoe jong je kind ook is, hij of zij kan op z’n minst wenen als er iets niet goed is en dan ga je de standaard: voeding, pamper, liefde-lijst af om te checken wat er precies fout is.

Maar een plant … Nu ja, als planten met jou communiceren is er iets mis – en niet met de plant. Tenzij je een Lüa-plantenpot in huis hebt, want die vertelt je precies hoe je plant zich voelt.

Lüa-plantenpot

Meten is weten en daar kan de Lüa-plantenpot je bij helpen. Dankzij een schermpje van zo’n 6 cm kan je plant maar liefst 15 emoties hebben.

Emoties van Lüa

Als jouw plant behoefte heeft aan water verschijnt er een dorstig gezichtje op het scherm. Een ziek hoofdje betekent dat je de plant zowat hebt verzopen (oeps!). En heb je jouw plant te lang in het zonlicht gezet? Dan zie je een lachende vampier. Beetje creepy, dat wel.

Lüa gaat zelfs niezen als de plant een verkoudheid heeft opgelopen door een té koude omgeving. En Lüa valt in slaap als je te weinig aandacht geeft.

Of laat jij de verzorging van je planten toch liever aan een robot over?

Ook interessant:

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Deze plantenpot vertelt je hoe jouw plant zich voelt
Sluiten