Jill
Jill Persoonlijk 7 apr 2019

Zondag pamperdag: 7 kleine dingen waarmee mama zichzelf kan verwennen

Als moeder kom je zelfs op zondag meestal niet aan rusten toe. Daarom doopt Famme zondag om tot pamperdag met wekelijkse verwennerij voor moeders. Vandaag: 7 kleine manieren waarop mama zichzelf kan verwennen.

Chocolade-eitjes met baileys

Als je ooit een warme chocomelk met een (goede) scheut baileys hebt geproefd weet je dat de combinatie van die sterke drank met chocolade goddelijk is. Giet zeker je paaseitje er eens mee vol, want ook dat smaakt naar meer. Wij leggen je met plezier uit hoe dat moet.

Mini spa

Wil je na dat warme bad nog een stapje verder gaan? Dan kun je je benen insmeren met een heerlijk geurende olie waar je nog dagen plezier van hebt, voor een zelfgemaakt gezichtsmasker gaan, je partner overtuigen om je een massage te geven, … Alles om even alles los te laten en tot jezelf te komen.

mama zichzelf verwennen

Bloemen kopen

Misschien ben je gezegend met een partner die regelmatig een mooie bos bloemen voor je koopt, zomaar en voor niets. Is dat niet het geval, dan koop je die bloemen toch gewoon voor jezelf? Zo heb je meteen de bloemen, kleur en geur die jij het leukst vindt.

Een lang, warm bad nemen

Sommige mensen liggen uren in bad, andere hebben het na 5 minuten alweer gezien. Hoe dan ook: volgens onderzoek is het goed voor je bloedsomloop en brengt het je ademhaling tot rust. Daarnaast is het eindelijk eens wat me-time, zeker als je het combineert met een glaasje wijn of de zoete traktatie van hierboven. Alleen nog even die badkamerdeur barricaderen …

Comfort food

Je kunt ook deze gigantische chocolate chip cookie bakken. In het recept staat dat je ‘m het best met iemand deelt omdat ‘ie zo groot is, maar wij zullen je niet verraden als je dat ‘koekje’ helemaal zelf oppeuzelt. #pinkypromise

mama zichzelf verwennen

Een to-dolijst maken … voor iedereen behalve jezelf

Eén dag waarop je gezin zich uit de naad werkt om jouw leven iets makkelijker te maken. De was ophangen, de woonkamer gestofzuigt, de keuken opgerommeld, … Stel. Je. Voor.

Een gezinsuitstapje

Laden jouw batterijen het best op in bijzijn van je kind? Dan kunnen jullie ook altijd samen iets doen. Een namiddag naar de dierentuin, een dagje pretpark of simpelweg een leuk gezelschapsspel van vroeger. Gewoon even uit de dagelijkse sleur komen doet wonderen!

Lees ook:

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Zondag pamperdag: 7 kleine dingen waarmee mama zichzelf kan verwennen
Sluiten