Jill
Jill Body & beauty 22 jan 2018

10 redenen waarom mannen met grijs haar zo aantrekkelijk zijn

Vrouwen met één natuurlijke grijze haar zitten in geen tijd bij de kapper. Bij mannen daarentegen is een grijze coupe al een hele tijd in. Waarom grijze mannen zo hot zijn? Famme zet het voor je op een rij.

1. Hij is zelfverzekerd

Hij werkt die grijze haren niet bij. Daardoor is duidelijk dat hij sterk in zijn schoenen staat. Hij weet dat hij er goed uitziet en dat grijze haar verandert daar niets aan. Integendeel.

2. Hij is écht volwassen

Zijn grijs haar laat zien dat hij al heel wat levenservaring heeft. Hij heeft al heel wat van de wereld gezien. Hij is dus geen jongen meer, maar een echte man.

3. Hij weet wat hij wil

Hij verandert niet meer dagelijks van kapsel of kledingstijl. Zijn wilde-haren-tijd heeft hij er letterlijk op zitten. Met hem weet je waar je aan toe bent.

4. George Clooney

Do we need to say more?

5. Hij is vast een goed vaderfiguur

Geef toe: mannen met grijze haren zien we sneller als goed daddy material. Dat heeft vast iets te maken met de rust en stabiliteit die hij uitstraalt. Bovendien ziet hij er uit als een serieus persoon, niet als een man die elk moment op café gaat vertrekken.

6. Zijn wijsheid

Je weet wat ze zeggen: wijsheid komt met de jaren, of eh, moeten we zeggen: haren?

7. Jij voelt je jong

Je moet er toch niet aan denken dat jij eerder grijs wordt dan je man? Dat nooit! Bovendien voel je je naast deze man altijd jong. Dat willen we toch allemaal?

8. Hij maakt je minder onzeker over het ouder worden

Met een man met grijs haar aan je zijde zul je uiteindelijk zelf minder onzeker zijn over jouw grijzende haren. En ja, dames, die komen er sowieso.

9. Je ziet al een vleugje van de toekomst

Zijn uiterlijk zal waarschijnlijk niet héél veel meer veranderen. Je kan dus min of meer inschatten hoe hij er over twintig jaar uitziet. Staan die grijze haren hem? Dan zit je de komende jaren ook goed.

10. Grijs haar en pakken

Wij zijn fan van grijze kostuums en we houden van grijs haar. Van een combinatie van beide worden we dan ook dolenthousiast.

Reageer op artikel:
10 redenen waarom mannen met grijs haar zo aantrekkelijk zijn
Sluiten