Jill
Jill Body & beauty 25 apr 2018

De mannenbavet is de uitvinding die je relatie zal redden

Je vent mag er dan wel sexy uitzien met een baard; een verstopte afvoer, een laagje haren naast de lavabo en het gekibbel dat daaruit volgt zijn doorgaans heel wat minder leuk. Geen paniek, de mannenbavet is de uitvinding die je relatie zal redden.

Mannenbavet

Of het nu lichte stoppels zijn of een volle baard, af en toe moet een man zijn gezichtshaar trimmen. Want baarden zijn alleen mooi als ze netjes onderhouden zijn.

De vele akkefietjes tussen bebaarde gentlemen en hun partners inspireerden het Amerikaanse Beard King, een bedrijf dat zich focust op verzorgingsproducten voor gezichtsbeharing. Ze verkochten al olietjes en borsteltjes, maar breidden hun assortiment nu uit met Beard Bibs (‘baardbavetten’).

mannenbavet

De uitvinding bespaart de bebaarde man niet alleen heel wat opruimwerk, zo’n baardbavet bespaart ook zijn huisgenoten heel wat gezucht. Zijn die tevreden? Dan moet de netjes getrimde heer minder geklaag doorstaan. Win-win.

Is je partner binnenkort jarig? Of wil je hem gewoon eens verrassen (lees: ben je die baardharen in de badkamer écht beu)? Dan heb je het ideale cadeau gevonden.

Je kan ‘m in het wit of in het zwart kopen.

Heb je trouwens onze tips om perfect gladgeschoren benen te krijgen al gelezen?

Reageer op artikel:
De mannenbavet is de uitvinding die je relatie zal redden
Sluiten