5 redenen waarom je nú een massage van je partner verdient

Persoonlijk

Niets beter dan een massage van je partner om ‘s avonds te ontspannen. Krijg je je lief niet overtuigd? Hier zijn 5 redenen waarom je een massage van je partner verdient. 

1. Jij kreeg deze ochtend iedereen op tijd uit bed

Het lijkt af en toe mission impossible, maar vanochtend is het je echt gelukt: iedereen op tijd de deur uit mét gevuld lunchtrommel en de turnkleding die je al eens durft te vergeten. Je hebt zelfs de tijd gehad om die gemorste fruitsap van zoonlief meteen op te kuisen.

2. Je bent niet uitgevlogen toen je dochter een driftbui kreeg in het midden van de supermarkt

Nee, in plaats van van je tak te maken heb je dat effectief opgelost omdat je precies weet welke knopjes je moet bespelen om je kind te doen afkoelen. Oké, het is inderdaad zo dat die trucjes niet iedere keer werken, maar vandaag lukte het wel. Daarom verdien jij die massage van je partner.

3. Je hebt maar drie kopjes koffie nodig gehad om de dag door te komen

Twintigers en dertigers met wallen onder hun ogen zijn ofwel de avond voordien goed uit geweest ofwel recent mama of papa geworden. Dat je als ouder de dag doorkomt met een kleine hoeveelheid cafeïne is dan ook een massage waard. Toch?

4. Je hebt het lievelingseten van je partner gekookt

Dit zijn eigenlijk twee redenen. Ten eerste heb je überhaupt gekookt. Dat op zich is eigenlijk al genoeg om een wederdienst te verdienen. Maar mocht dat niet genoeg zijn: je hebt iets gekookt waar je partner verzot op is. Je kind spuugde alles dan wel tegen de muur terug uit, maar hé, je partner vond het lekker.

5. Het is goed voor je gezondheid

Een massage stimuleert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Gezonde betekent gelukkig. Gelukkige partner betekent gelukkige jij. Zo simpel is dat.

Is je partner nog áltijd niet overtuigd? Koppigaard. Laat je lief dan weten dat een massage je ook in de mood kan brengen om andere dingen te doen waarbij je bepaalde standjes kunt gebruiken.