Alice
Alice Thuis 31 dec 2019

Stijlvolle meubels voor jezelf én voor je kleintje

Iedereen houdt wel van een mooi interieur waarin alle kleuren in balans zijn en je volledig tot rust komt. Je kleintje kan daar echter soms een stokje voor steken aangezien de meubels voor kinderen niet altijd overeenkomen met de interieursmaak van de ouders. Deze meubels hoeven alvast niet onder te doen want ze zijn zo stijlvol dat ze gegarandeerd in je interieur passen.

De meest stijlvolle meubels voor je kleintje

Twinning is winning

Wil je graag die slaap- of speelkamer van je kind wat opfrissen? Dan is het misschien een idee om de interieurstijl van je woning door te trekken naar deze kamers. Het Deense merk Sofacompany ontwikkelde nu een lijn met gloednieuwe kinderzetels die perfect binnen je eigen interieur passen. De schattige zetels van dit meubelmerk zijn immers de babyversie van de designs voor volwassenen.

Zo heb je bijvoorbeeld de stoel ‘Herman’ (149 euro) die nu ook beschikbaar is als kinderstoel in zowel roze als grijs. Ideaal als origineel cadeau waar zowel de ouders als de kinderen blij mee zullen zijn!

kindermeubels
Foto: Sofacompany

Designmeubels op kindermaat

Ben jij of je kleintje wat kieskeuriger en wil je echte designmeubels in de kinderkamer dan is de Little Architect-collectie uitermate geschikt. Deze collectie bevat een tafel, een bureau, een bank en een stoel. Eenvoudig en eigentijds design op kinderniveau en bovendien verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

kindermeubels
Foto: Mister Design

Genderneutrale meubels

De tijd waarin meubels voor meisjes alleen maar in het roze beschikbaar zijn, is lang vervlogen en dat hebben ook steeds meer meubelfabrikanten door. Deze genderneutrale meubels zijn niet alleen handig als je een kindje verwacht en je zijn of haar geslacht nog niet kent, maar ook als je wil dat de kindermeubels passen bij de rest van je interieur.

De Nederlandse meubelfabrikant Ukkepuk bijvoorbeeld pakt uit met stijlvolle kindermeubels in neutrale kleuren zoals wit of grijs. Ideaal voor jongens en voor meisjes!

kindermeubels
Foto: Ukkepuk

Ook interessant:

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Stijlvolle meubels voor jezelf én voor je kleintje
Sluiten