Michael Bublé praat openhartig over de moeilijkste periode van zijn leven

Persoonlijk

Enkele dagen geleden was Michael Bublé te gast in de auto van James Corden. De zanger raakt met zijn stem vaak de gevoelige snaar, maar deze keer deed hij dat ook met zijn openhartigheid over zijn zoontje.

Slecht nieuws

Iedereen kent Michael Bublé als de charismatische crooner met de dromerige liefdesliedjes. Maar naast zanger is Bublé ook vader van twee zoontjes en een pasgeboren dochtertje.

In 2016 kreeg het gezin wel heel slecht nieuws. Noah, die toen drie jaar oud was, had leverkanker. Deze vorm van kanker komt zelden voor bij kinderen.

Carpoolkaraoke

In de auto bij James Corden zijn weinig onderwerpen taboe. Met Michael begint het heel lichtvoetig. Tussen de liedjes door praten ze over zijn gewicht, zijn haat voor saxofoons en ze stelen koffie. Maar naar het einde toe snijdt James een heftiger onderwerp aan: de kankerdiagnose bij zoontje Noah.

Michael praat openhartig over hoe de familie omging met de diagnose. Hij vertelt dat hij tijdens de ziekteperiode zichzelf verplichtte om overeind te blijven. Toen het nieuws kwam dat Noah genezen was verklaard, stortte hij helemaal in. Hij praat moeizaam over de periode en eindigt met een pleidooi voor donaties ten voordele van kankeronderzoek.

Bekijk het volledige filmpje hier.

 

Nog meer inspirerende verhalen? Lees dan zeker ook over deze sterke mama die haar strijd met kanker met glans overleefde

Bron: Fatherly