Jill
Jill Persoonlijk 9 feb 2019

Heldin van de week: moeder spuit borstvoeding tegen onbeleefde voorbijganger

Soms lees je dingen waarvan je denkt: you go, woman. Afgelopen week ging een post viraal waarin het verhaal van een dappere mama werd verteld.

Een wandeling in het park

De post verscheen drie jaar geleden al op de Dartford Gossip Page op Facebook, maar kreeg afgelopen week pas echt media-aandacht. Het was een anoniem bericht waarin iemand schreef:

“Aan de vrouw in Dartford park die dacht dat het gepast was haar baby de borst te geven terwijl mijn kind en makkelijk afgeleide man vlakbij zaten. Ik denk niet dat je moest reageren zoals je gedaan hebt door me onder te spuiten met je borsten toen ik je vroeg om naar een meer private plek te gaan. Ik hoop dat je jezelf schaamt.”

AnonTo the lady Dartford park who thought it was appropriate to breastfeed her baby whist my child and very easily…

Geplaatst door Dartford Gossip page op Donderdag 4 augustus 2016

Reacties

Of je de reactie van de moeder in kwestie nu gepast vindt of niet: de dame die vroeg ergens anders naartoe te gaan moet zich pas schamen. De reacties op de post zijn het daar helemaal mee eens.

Zo reageerde iemand: “Je hebt gekregen wat je verdiende. Als je het niet leuk vindt, kijk er dan niet naar. Als je je partner niet vertrouwt, los dat dan zelf op. Die vrouw voedde simpelweg haar kind; jij interfereerde in haar leven, niet andersom.” Zo is het maar mooi.

Lees ook: Wat als … kinderen zelf de huisregels opstellen?

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Heldin van de week: moeder spuit borstvoeding tegen onbeleefde voorbijganger
Sluiten