Jill
Jill Body & beauty 24 jun 2018

Naakt slapen is goed voor je en wel hierom

Er staat weer een warme week voor de boeg. Zalig als je overdag tijd hebt om in het zonnetje te zitten, maar ‘s nachts is die hitte minder prettig. Laat die pyjama voor wat het is en ga lekker naakt slapen. Daar hangen trouwens nog vijf andere voordelen aan vast. 

1. Je slaapt als Doornroosje

Je raakt niet verstrikt in de lakens en wordt niet meer midden in de nacht wakker omdat je T-shirt verkeerd om zit. Daardoor val je als een roosje in slaap en als je kinderen (en dus jij) de hele nacht doorslapen, voel je je ‘s ochtends als herboren.

2. Naakt slapen scheelt tijd

Je hoeft geen pyjama te kopen, hebt minder kleren om te wassen en minder kleding om op te bergen (lees: meer ruimte voor schoenen, jurkjes en jassen).

3. Je voelt je sexy

Geen knellende beha of een vormloze pyjama. Dat geeft je niet alleen een gevoel van vrijheid, je voelt je er ook sexy door.

4. Het is beter voor je huid

Je bedekt je lichaam een heel dag met lagen stof en het gebeurt vast al eens dat je je poep in een broek wurmt hoewel die eigenlijk knelt. Geef je lichaam – en vooral de lady parts – een kans om te luchten en stap in je Evakostuum het bed in.

5. Meer stomende seks

Met je blote billen in bed stappen, maakt ook degene die naast je ligt een stuk vrolijker. Het hormoon exytocine piekt dan, waardoor je stressniveau daalt, je je meer tot je partner aangetrokken voelt en je libido verhoogt.

Lees ook: Boost je libido met deze 10 simpele tips

Reageer op artikel:
Naakt slapen is goed voor je en wel hierom
Sluiten