Jill
Jill Thuis 31 jan 2018

Disneyfilms op Netflix in 2018: deze titels kun je verwachten

Netflix trakteert je kinderen (en dus ook jou) dit jaar op maar liefst zes nieuwe Disneyfilms. Sommige komen pas eind dit jaar online, maar je kan nu alvast de trailer kijken. Geniet van deze Disneyfilms op Netflix in 2018.

 

1. ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’

Netflix-release: de geruchten gingen dat de vijfde ‘Pirates’-film (ook bekend als ‘Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge’) eind januari al online zou komen. Niet dus. Hopelijk duurt het niet lang meer. In deze film gaat kapitein Jack Sparrow op zoek naar de Drietand van Poseidon. Die geeft volledige controle over de zee, iets wat een kapitein altijd goed uitkomt. Kapitein Sparrow wil er kapitein Salazar, zijn gezworen aartsvijand, mee verslaan.

2. ‘Cars 3’

Netflix-release: februari 2018
Voor veel mensen vervulde de tweede film van ‘Cars’ hun verwachtingen niet. Dat beloven ze in de derde film helemaal goed te maken. Spannend!

3. ‘Jagga Jasoos’

Netflix-release: maart 2018
Jagga, een verlegen jongen, woont samen met zijn ongeluk-aantrekkende vader Bagchi in een ouderwets klein dorpje. Wanneer Jagga opgroeit, stuurt zijn vader hem naar een kostschool. Kort daarna verdwijnt Bagchi op mysterieuze wijze. Het enige contact tussen de jongen en zijn vader door de jaren heen, is op Jagga’s verjaardagen. Dan stuurt de Bagchi hem een videoband. Wanneer Jagga’s vader geen videoband meer stuurt, gaat Jagga op avontuur om het mysterie op te lossen.

4. ‘Coco’

Netflix-release: juni 2018
‘Coco’ is de tweede Pixar-film van 2017 en gaat over de Mexicaanse Miguel. De jongen is twaalf jaar oud en leeft op het Mexicaanse platteland. Hij ontdekt een familiegeheim waardoor hij contact kan leggen met zijn overleden voorouders. Klinkt veelbelovend, toch?

5. ‘A Wrinkle in Time’

Netflix-release: september 2018
In ‘A Wrinkle in Time’, gebaseerd op de geliefde roman van Madeleine L’Engle, volg je Meg die reizend via een rimpeling van tijd en ruimte samen met drie hemelgidsen op zoek gaat naar haar vermiste vader.

6. ‘Dolphins’

Netflix-release: oktober 2018
Een wildlife-film over het leven onder water, vol met indrukwekkende beelden die de grootste dieren in de zee perfect in beeld brengen. Zeg maar de ‘Planet Earth’ voor kinderen, lekker educatief dus.

Reageer op artikel:
Disneyfilms op Netflix in 2018: deze titels kun je verwachten
Sluiten