Jill
Jill Uit 7 jun 2019

10 Netflix-films die je tieners niet ‘saai’ zullen vinden

Voor Disney zijn ze veel ‘te oud’ en jouw favoriete films worden bestempeld als ‘saai’. Wil jij graag een filmavondje met je tieners inplannen? De kans is groot dat ze de volgende films allang hebben bekeken, maar dit maakt ze niet minder leuk.

1. ‘The Perfect Date’

Om zijn studie te kunnen bekostigen ontwikkelt Brooks een dating-app waarmee meisjes hem kunnen inhuren als the perfect boyfriend. Hiervoor kruipt hij iedere avond in de huid van een ander persoon en beleeft hij avontuur na avontuur. Maar juist omdat hij zich iedere dag voordoet als iemand anders raakt hij zichzelf – en daarmee degenen van wie hij houdt – kwijt. Vindt Brooks zichzelf nog terug?

LEUK WEETJE: Zoveel uur aan reclame scheelt het je als je Netflix zonder advertenties kijkt

2. ‘Candy Jar’

De introverte Lona krijgt de opdracht om samen te werken met Bennett. De twee verschillen enorm van elkaar. Zo komt Lona uit de middenklasse en groeit Bennett op in een welgesteld gezin. De verschillen zorgen voor een hoop akkefietjes en frustraties. Zouden ze erachter komen dat twee verschillende werelden ook goed samen kunnen smelten?

3. ‘The Last Summer’

Vier vrienden hebben net hun diploma van de middelbare school ontvangen. Het is tijd voor hun laatste zomer in Chicago, voor ‘het echte leven’ van start gaat. Het is een periode waarin ze vooral op zoek gaan naar zichzelf. Wat willen ze? Wie zijn ze? Ze worstelen met hun dromen, relaties en identiteit in de maanden die hun toekomst voorgoed tekenen.

4. ‘To All the Boys I’ve Loved Before’

Lara Jean besluit al haar voormalige geliefden een brief te schrijven, puur om haar emoties van zich af te schrijven. Ze verbergt de brieven, want ze mogen nooit door iemand anders worden gelezen. Op een dag komen de brieven toch in de handen van haar oude crushes. Haar rustige leventje wordt compleet op z’n kop gezet. Hoe zal Lara Jean omgaan met die confrontaties?

5. ‘Unicorn Store’

In ‘Unicorn Store’ volgen we Kit, een vrouw die besluit om weer bij haar ouders in te trekken. Op een gewone dag ontvangt ze een mysterieuze brief: een winkel vraagt of ze mee wil werken aan een project waarbij haar denkwijze op de proef wordt gesteld. Hierdoor komt Kit erachter wat volwassen zijn precies inhoudt.

6. ‘#Realityhigh’

Dani Barnes is een serieuze studente en zit in het laatste jaar van de middelbare school. Ze heeft grootste plannen waar ze zich volledig op richt tot ze eindelijk aandacht krijgt van de jongen op wie ze al een tijdje verliefd is. Plots doet zijn ex er alles aan om Dani’s beste vriendin te worden waardoor Dani’s toekomstdromen in gevaar komen.

7. ‘The Kissing Booth’

Elle is razend populair en wordt uitgenodigd op ieder feestje. Toch is ze nog nooit gekust. Tijdens carnaval belandt ze in ‘the kissing booth’. Hier staat ze oog in oog met de jongen op wie ze al heel lang verliefd is. Het gaat echter om de broer van haar beste vriend, wat de situatie net iets lastiger maakt.

8. ‘Sierra Burgess Is a Loser’

Sierra is enorm slim, maar haar uiterlijk is niet typisch blond-blauwe-ogen. Door die onzekerheid heeft ze nog nooit een vriendje gehad. Veronica, het populairste meisje van de school, echter wel. Ze kan haar hulp goed gebruiken als ze door een ongelukje in contact komt met een leuke jongen. In ruil voor bijlessen helpt Veronica haar om haar grootste doel te bereiken.

9. ‘Dude’

Vier beste vriendinnen zitten nog maar een paar weken op hun middelbare school. Ze krijgen te maken met een groot verlies dat hun leven helemaal in de war gooit. Ze ervaren dit alle vier op een andere manier. Zal hun vriendschap hieronder lijden?

10. ‘You Get Me’

Na één nacht met Tyler te hebben gespendeerd raakt Holly volledig in de ban van die mysterieuze jongen. Wanneer ze door Tyler wordt afgewezen laat ze het hier niet bijzitten. Ze doet er alles aan om hun romance levend te houden.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
10 Netflix-films die je tieners niet ‘saai’ zullen vinden
Sluiten