Rachelle
Rachelle Lifestyle 27 mrt 2019

Netflix-serie kijken? Deze moet je zien volgens je sterrenbeeld

Urenlang door de lijst met titels scrollen op Netflix, is geen onbekend terrein voor jou. Om het kiezen gemakkelijker te maken, sommen we enkele series op die je zou moeten zien volgens je sterrenbeeld. Want zoals iedereen weet heeft je sterrenbeeld altijd gelijk. Meestal dan toch.

Waterman: ‘The end of the f***ing world’

Deze donkere serie volgt een 17-jarige jongen die denkt dat hij een psychopaat is, en zijn opstandige klasgenoot die probeert te ontsnappen uit haar tumultueuze thuisleven. Het is excentriek, onvoorspelbaar en slim – net zoals jij, Waterman.

Vissen: ‘Crazy ex-girlfriend’

Creatief, romantisch en muzikaal. Deze serie over een Harvard- en Yale-geschoolde advocaat, die besluit om New York in te ruilen voor een buitenwijk in L.A. om op zoek te gaan naar liefde en geluk, geweldig vinden. Je medelevende kant zal zich kunnen vinden in het karakter van Bloom, terwijl je artistieke kant volop geniet van het muzikale ondertoontje.

Ram: ‘Grey’s Anatomy’

Als sterrenteken is de Ram: moedig, vastberaden, zelfverzekerd en klaar voor een uitdaging. De langlopende serie ‘Grey’s Anatomy’ is echt iets voor jou! Is het af en toe net iets té melodramatisch? Ach ja, dat betekent juist meer problemen om alvast op te lossen in je hoofd.

Stier: ‘Russian doll’

Stieren zijn geduldig en consistent. Deze Netflix Original gaat over een vrouw die herhaaldelijk sterft en dezelfde nacht steeds opnieuw herleeft. Deze serie laat al je gevoelige kantjes naar boven komen.

Tweeling: ‘Grace & Frankie’

Grappig, energiek, snel van begrip: we hebben het over jou, Tweeling, of over Grace en Frankie. Deze serie is grappig en oprecht. Hij gaat over twee vrouwen, die een onwaarschijnlijke vriendschap krijgen, nadat hun mannen hebben aangekondigd dat ze verliefd zijn op elkaar en van plan zijn om te trouwen.

Kreeft: ‘Friday Night Lights’

Je bent zorgdragend, gevoelig en houdt van familie. Deze dramaserie waarin het verhaal wordt verteld van een coach met een klein footballteam in Texas, is echt iets voor jou. Bereid je voor: je hebt wel zakdoekjes nodig.

Leeuw: ‘Glow’

Jouw levensmotto? The flashier the better. Gepassioneerd, energiek en liefhebber van de spotlights. Leeuwen zullen dol zijn op deze serie over professioneel worstelcircuit in de jaren ’80 in L.A. De kostuums, muziek, het haar en de make-up: je kan er niet genoeg van krijgen.

Maagd: ‘Tidying up with Marie Kondo’

Als een echte perfectionist word je heel vrolijk van een huishouden dat smetteloos is. De serie van Marie Kondo (aka dé opruimgoeroe en bedenker van de KonMari-methode) is echt iets voor jou. Zo rustgevend, al die make-overs.

Weegschaal: ‘The unbreakable Kimmy Schmidt’

Heb je het sterrenbeeld Weegschaal? Dan heb je ongetwijfeld een goed gevoel voor humor. De serie ‘The unbreakable Kimmy Schmidt’ (over een vrouw die zich aanpast aan het leven in New York, nadat ze is gered van een apocalyptische sekte) is echt iets voor jou.

Schorpioen: ‘Black mirror’

Schorpioenen zijn mysterieuze wezens die bekend staan om hun moed, vindingrijkheid en geheimhouding. De serie ‘Black Mirror’ laat de moderne samenleving zien met de onverwachte gevolgen van nieuwe technologieën. De serie is net zo indrukwekkend en ambitieus als jij bent.

Steenbok: ‘Sex Education’

Als Steenbok ben je meestal behoorlijk serieus, maar je hebt ook een grote waardering voor humor. ‘Sex Education’ gaat over een ongemakkelijke tiener, Otis. Hij is ambivalent over seks, ondanks zijn moeder die een sekstherapeute is. Uiteindelijk richt hij een seksadviesbedrijf op met een zelfverzekerde, maar kwetsbare klasgenoot.

Boogschutter: ‘Bojack Horseman’

Hoe graag je ook lacht, je houdt er ook van om de menselijke toestand te onderzoeken. ‘Bojack Horseman’ is een geanimeerde serie over een sitcom-paard. Laat het hele animatieaspect je niet voor de gek houden. Deze serie laat je lachen, terwijl er zware onderwerpen worden benaderd zoals depressie, verslaving en wereldvermoeidheid.

Meer over je sterrenbeeld:

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Netflix-serie kijken? Deze moet je zien volgens je sterrenbeeld
Sluiten