Nu wil mama ook wel een waterijsje (want deze zijn stiekem cocktails)

Culinair

Je deelt welwillend raketijsjes uit aan je eigen kinderen en aan hun vriendjes, en papa wil er misschien ook wel een. Alleen jij past voor dat zoete plakspul, dan liever een cocktail met veel ijs. Behold, hier is de Buzz Pop, een waterijsje met fruit en een tikje alcohol. 

Een waterijsje met alcohol

De Buzz Pop Cocktails zijn sorbetijsjes met een vleugje alcohol. Hoewel, een vleugje: 15% is al best veel en je zal er dus niet te veel van moeten snoepen om aangeschoten te geraken.

Je kiest uit verschillende soorten sterkedrank (rum, whisky, wodka en … tequila!) en komt dan uit bij een van deze acht smaken: Southern Belle, Pink Paradise, Mango Passion Fruit, Blueberry Mania, Moscow Mule, Caribbean Breeze, Watermelon Patch en Lemon Drop Martini.

De namen zijn veelbelovend, maar als je ze wil bestellen zal je helaas diep in de buidel moeten tasten: voor zes ijsjes betaal je bijna honderd (!) dollar (!) en daar zitten nog geen verzendkosten uit Amerika bij. De oplossing? Neem gewoon wél zo’n raketijsje en doop het in je cocktail. Zomergevoel check!

Lees ook: Deze bruisballen maken een cocktail van je glas tequila.